joi, iulie 18 2024
La alegere: un cros cu tradiție sau un nou format de cursă urbană

4 noiembrie. Crosul Pădurii. A zecea ediție, care va avea loc – ca de obicei – în Parcul Tineretului din București. Curse de 5km, 10km, 15km. Un concurs care își propune ca din taxele de participare, nu chiar mici, să întrețină 60ha de pădure, înființate în cadrul proiectului Pădurea Copiilor. Detalii la www.crosulpadurii.ro

11 noiembrie. Bucharest Urban Athletics, un eveniment de alergare în premieră în România, care propune trei distanțe: o milă (1609m), 800 metri și 400 metri, cursele urmînd să aibă startul de lîngă Arcul de  Triumf. În plus, există și o cursă necompetitivă, Family Fun Run/Walk, pentru întreaga familie.

Se vor acorda premii totale în valoare de 3.700 de euro. Vor fi recompensate primele trei locuri, masculin și feminin, la cursa de o milă (500 euro, 400 euro, 300 euro), și locurile întâi, masculin și feminin, la cursele de 800 metri (câte 200 de euro fiecare) și 400 de metri (câte 150 de euro fiecare). În plus, în funcție de timpul alergat, se vor acorda și bonusuri primilor clasați (locul I, masculin și feminin) la proba de o milă.

Informații și înscrieri, pe site-ul oficial https://urbanathletics.ro/

Comments

comments

Previous

Maratonul București 2018. Rezultatele

Next

Sportul de masă e lăsat de izbeliște

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also