vineri, iulie 19 2024

Fată, ai auzit ce a făcut închipuita aia de Pippa Middleton? Da, fată, a demonstrat că e sportivă. Cel puțin așa scriu ziarele. Ba chiar toate ziarele (vezi aici, aici, aici etc, etc) scriu asta, nu știu ce le-a apucat.

De fapt, nu știu ce a apucat-o pe închipuita asta, noua favorită a paparazzilor din întreaga lume. Hehehe. Mare scofală. Să alergi 5000 de metri… în aproape o jumătate de oră. Hahahaha.

Păi noi putem alerga ore întregi, zeci de kilometri, cu viteză maximă, cu noua noastră decapotabilă, în timp ce ne flutură eșarfele de mătase și rochiile vaporoase.

Sau putem trage o fugă cu avionul pînă la Milano, la shopping. Și doar e ceva distanță pînă în Italia, nu cîțiva amărîți de kilometri. Și nici nu transpirăm, nici nu ni se strică fardul…

Eu cred că, de fapt, Pippa a alergat pentru ca lumea să îi vadă ochelarii Bulgari. Că dacă și ea ar fi făcut ca noi și ar fi alergat cu ochelarii pe nas în timp ce conducea o mașină nimeni nu îi putea admira. Pe ochelari, cum pe cine?

Sunt convinsă că Pippa e în pană de publicitate și cum lumea s-a săturat să tot citească despre dosul ei, despre picioarele ei lungi sau despre decolteuri, închipuita asta și-a zis: hai să îmi pun eu ochelarii cei noi și să ies la un jogging scurt. Că altfel cu ce să se laude? Cu maieul gri și pantalonii scurți gri cu roz? Hahahaha.

Fată, și mai e ceva ce nu înțeleg eu. Ce a alergat de fapt închipuita asta? Maraton? Sau triatlon? Că jurnaliștii scriu ba de una, ba de alta, de nu mai înțelegi nimic. Sau, mă rog, nici ei nu înțeleg, pe noi nu ne interesează.

Important e că am aflat că Pippa are ochelari de 270 de lire sterline. Și că sunt Bulgari. Hai, vă pup.

Foto: Daily Mail.

Comments

comments

Previous

Maratonul unor prieteni

Next

Dramatism

6 comments

  1. Nu cred ca am fost rautacios la adresa dsoarei Pippa M. Dimpotriva, mi se pare laudabil efortul ei, faptul ca e o fire sportiva, iar timpul in care a alergat e mai mult decit decent. „Rautacisme” merita insa unii dintre colegii ziaristi, care au relatat pompieristic.

    Pt dsoara Oana: dsoara Pippa Middelton e una din favoritele de ultima ora ale presei mondene, internationale sau romanesti. Altfel, e sora lu’ fata care l-a luat de barbat pe baiatul acela care e fiul lu’ fiul lu’ regina Angliei si fost sot al raposatei Lady Di. Sper ca am fost suficient de clar.

  2. In primul rand nu mai aveti voie sa ii spuneti Pippa. Fiind „royalty” prin alianta acum trebuie sa ii spuneti Philippa. O sa va dea in judecata pe toti. 🙂

    In al doilea rand, avand in vedere ca are fata unei femei de 40 de ani si fundul uneia de 20 de ani (pe medie iese aproape de varsta ei reala) si ca presa tot bate toba cat de super si extra e Philippa- inseamna ca presa gandeste cu fundul….

  3. De data asta, a meritat din plin atentia cu care este inconjurata. Poate unii, carora le mai lipsea un ultim imbold, vor fi motivati pt a face miscare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also