sâmbătă, aprilie 13 2024

Stațiunea montană Poiana Braşov va fi, pe 10 martie, gazda cursei nocturne de schi alpinism şi alergare montană, Postăvaru Night.  Evenimentul a ajuns la ediţia a şasea şi se bucură de o popularitate ce creşte an de an, se arată într-un comunicat de presă. Cursa presupune o urcare la lumina lanternelor, pe schiuri de tură sau în alergare din Poiană până pe vf. Postăvaru.

Competiția va fi urmată de festivitatea de premiere şi de “after race” la Cabana Julius Romer – Postăvaru. (www.cabanapostavaru.ro)

Traseul, în lungime de 4,5 km şi 700 metri diferenţă de nivel pozitivă, a fost parcurs anul trecut de 167 participanţi din ţară şi străinătate. Câştigătorii absoluţi ai ediţiei 2011 au fost: Andreea Dan şi Paul Pepene, la schi alpinism, respectiv Ioana Ciulei şi Ciprian Bălănescu la alergare montană.

Pentru a completa formularul de înscriere on-line şi pentru detalii legate de eveniment, accesaţi pagina web a evenimentului: www.postavarunight.blogspot.com                   Direct info: 0722-553121

Poiana Braşov ne aşteaptă din acest an cu o faţă nouă. Pârtii mai lungi, mai late, dotate cu instalaţii noi de transport pe cablu, sistem modern de înzăpezire şi condiţii de securitate maximă completează imaginea celui mai vast şi mai modern domeniu schiabil din România. (www.brasovcity.ro)

Postăvaru Night este primul din cele patru evenimente ce sunt programate pentru acest an în seria de competiţii outdoor CarpathianMan. Din aceaşi serie mai fac parte: Marathon Piatra Craiului – Salomon, Bike Marathon 3Mountains şi UltraTrail Făgăraș. (mai multe detalii pe www.carpathianman.ro)

Sponsorii Postăvaru Night: Sponser Sport Food, Cabana Postăvaru, Contour, Buff, Snowline, Elan Skis, Rossignol

Parteneri: Primăria Municipiului Braşov, Domeniul Schiabil Poiana Braşov, Cabana Postăvaru, AER – Asociaţia de Ecoturism din România, SKV – Asociaţia de Turism a Saşilor Transilvăneni, R.P.L.P. Kronstadt R.A. Braşov –Serviciul Salvamont, ATTA Cluj, FRAE – Federaţia Română de Alpinism şi Escaladă.

Parteneri media: alpinet.org, carpati.org, alerg.ro, zidezisport.ro, TV Tg. Mureş, maraton.info.ro, schialpinism.blogspot.com

O relatare a cursei de anul trecut poate fi citită aici.

Comments

comments

Previous

În Gazeta Sporturilor

Next

Statuie. Cu alergător

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also