Info general

Predeal Forest Run. La debut

Va fi prima alergare montană populară din orașul așezat la cea mai mare altitudine urbană din Romania. Va fi pe 29 iunie

Pasionații de alergare montană, trail running pot afla mai multe informații despre eveniment și se pot înscrie pe site-ul https://predealforestrun.ro/.  Oricum, sunt curse pentru toate gusturile și toate puterile: cros – 14 km, semimaraton – 25km și maraton – 39km.

Predeal Forest Run este organizat de aceeași echipă ce organizează și Băneasa Forest Run.

Toate traseele au plecare de la baza pîrtiei Clăbucet, cabana “Fulg de nea”. La cros și semimaraton se aleargă cel mai mult pe potecile din pădure. Astfel, proba K14 de cros are 13,5 km, o diferență de nivel de 600 m, iar traseul ajunge aproape de Susai și apoi urcă spre Clăbucet și cabana Gârbova.

Pentru cei ceva mai obișnuiți cu alergarea montană, există traseul K25, cu o distanță de 24,5 km și 1.150 metri diferență de nivel, care ajunge în Poiana stânei Pietricica, apoi Susai și cabana Gârbova.

Traseul K39 însumează 38,5 km, cu o diferență de nivel de 2.300 m, combinînd poteca din pădure cu golul alpin ce se regăsește în zona Vârfului Piatra Mare (1.844m) și Cabana Piatra Mare. K39 se întinde pînă la ieșirea din Canionul 7 scări, în partea stîngă și pînă la Clăbucetul Azugei, în partea dreaptă.

Toti alergătorii care se înscriu la Predeal Forest Run vor primi kitul de participare care conține tricou tehnic de alergare, medalie de finișer turnată, cronometrare, fotografii de pe traseu, pasta party etc. Premiile pentru podiumurile primei ediții însumează 8.100 de lei.

Predeal Forest Run se bucură de susținerea brandului românesc de încălțăminte S-KARP.

 

Comments

comments

>
Previous post

Inițiativă. Maratonul DHL susține sportivii paralimpici

Next post

Pe scurt. Rezultatele

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *