miercuri, decembrie 6 2023

Astăzi s-a scris foarte mult despre maraton, maratoniști și Ro Club Maraton. Întîi de toate, a contat faptul că Ro Club Maraton a organizat un eveniment pentru încheierea campaniei „42 pentru o șansă„, prin care s-au strîns bani pentru un aparat medical donat spitalului Marie Curie.

Au relatat pe larg Adevărul de Seară, radio Europa FM, agențiile de presă Mediafax și Agerpres. Au mai fost prezenți jurnaliști și de la alte publicații, cele mai multe medicale. Dincolo de acoperirea mediatică, rămîn efortul și mulțumirea unor oameni – maratoniștii din Club, sponsorii – care au făcut un gest deosebit. Ieri, la evenimentul organizat în amfiteatrul spitalului Marie Curie a fost o emoție specială. 

Pe de altă parte, într-un interviu pentru Hotnews.ro, doctorul Viorica Gabrian – plecînd de la propria experiență – face o frumoasă pledoarie pentru alergare: „Dependența de sport te ține sănătos, nu dorința de a umple frigiderul”.

Nu în ultimul rînd, Think Outside the Box publică un portret al sociologului Dan Lixandru, inițiator al proiectului „Granițele nu sunt limitele”. Locvace, ca de obicei, Dan abordează o mulțime de subiecte: proiectul de a alerga pe toate continentele, beneficiile alergării, strategiile mentale potrivite maratonului, planurile sale pentru atragerea copiilor și tinerilor către sport.  Din surse sigure știu că aceste lucruri reprezintă doar o parte din cele povestite de Dan Lixandru, care a putut fi oprit numai după ce reporterul a epuizat spațiul de înregistrare pe reportofon :-).

Comments

comments

Previous

Puțin despre magic

Next

Un sfidător

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also