duminică, iulie 14 2024
Alergări pe teren și în direct

# Sâmbătă 30 martie, la Buzău, în Parcul Crâng, se desfășoară Campionatul național de semimaraton. Tot în aceeași zi, dar la Aarhus, în Danemarca, se desfășoară Campionatul mondial de cros, unde România e reprezentată de Adrian Garcea (la seniori) și de Georgiana Cosmina Spiridon (la juniori).

# În acest week-end se poate alerga la Primavera Trail Race, unde va avea loc și prima ediție a Campionatului național de alergare montană ultramaraton. Concursul are loc la Șuncuiuș (Bihor) și se  aleargă pe un traseu de 53,2km, cu o diferență de nivel de +2200m.

# După 11 ediții ale Postăvaru Night (cursă de  noapte, de alergare și schi de tură) care au avut loc acolo unde se arată în denumire, anul acesta, din cauza unor motive administrative legate de Primăria Brașov, concursul se mută la Zărnești. Așadar, sâmbătă, la sediul Parcului Național Piatra Craiului, la ora 13:00 încep înscrierile, iar la ora 15:00 se dă startul.  Detalii aici: http://www.carpathianman.ro/eveniment.aspx?crt=1

# Duminică, Maratonul Nisipului, care se desfășoară la Mamaia va fi transmis în direct, cu patru camere de luat vederi, și pe pagina de Facebook a Alerg.ro. Transmisia se face prin intermediul livestreamromania.ro.

# Susținătorii și admiratorii (sau poate or fi mai multe admiratoare?) lui Alexandru Corneschi îl pot vedea și încuraja sâmbătă pe canalul Instagram adidas Runners. Corneschi este primul român care participă în cadrul The Speed Project, cursă care se va desfășura între Los Angeles și Las Vegas. Șase alergători ai comunității globale adidas Runners vor încerca să depășească recordul și să străbată 550 km în mai puțin de 35h 49 de minute. Alex Corneschi aleargă între orele 13:00 – 17:00.

 

Comments

comments

Previous

Inițiativă. Aleargă alături de ARFO

Next

Soare, campion național la semimaraton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also