sâmbătă, iulie 13 2024
Sâmbătă 6 aprilie. A VIII-a ediție a Semimaratonului Brașov Intersport. Din nou, la înălțime.
Foto: Diana Bobeș

Conform organizatorilor (Asociația Club Sportiv 21), 1400 de alergători s-au aliniat la startul din acest an al competiției, fiind încurajați de peste 3500 de susținători. Alergătorii s-au întrecut la cele două probe din concurs: cea de cros și respectiv semimaraton, traseele ambelor îmbinând porțiuni de asfalt, drum forestier și poteci montane în proximitatea unor obiectivele turistice emblamatice pentru această zonă a orașului, precum Biserica Sf.Nicolae și Prima Școală Românească, Pietrele lui Solomon, Poiana Brașov.

Cei care au participat la cursele din acest an au fost întâmpinați cu aplauze și urale de voluntarii de pe traseu și încurajați să țină ritmul alergării de toboșari, percuționiști și chitariști care au crescut mult buna dispoziție de pe traseu.

Câștigătorii din acest an ai probei de semiraton (cca 20km cu o diferență pozitivă de nivel de 640m), au fost Bogdan Damian, cu un timp de 1h:21min:55s și Ingrid Mutter (la feminin), care a încheiat concursul cu un timp de 01h:34min:13s, îmbunătățindu-și cu 1min:35s timpul cu care a câștigat ediția din 2018.

Traseul de 10 km al probei de cros (ce are o diferență pozitivă de nivel de 440m) a fost câștigat la băieți de Mihail Bizniuc, care a alergat distanța în 46min:08s și de Ilinca Maria Tempeanu care a fost prima fată ce a trecut linia de sosire cu un timp de 51min:23s.

Clasamentul curselor de semimaraton și Cros îl puteți găsi aici

Comments

comments

Previous

Bucharest 10k&Family Run. Rezultatele

Next

Oare binili chiar învinge?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also