Info general

Știri pe fugă

– Circa 250 de alergători au luat startul sâmbătă 19 mai la prima ediție a maratonului Brașov. În ciuda numelui, competiția a inclus o cursă de circa 21 de kilometri și un cros, desfășurate în centrul orașului și în zona muntelui Tâmpa. Câștigătorii semi-maratonului au fost: Oana-Alina Luchian (din Bârlad), la feminin și Viorel Pălici (Moieciu), la masculin.

– Duminică 20 mai a avut loc tot prima ediție a unei inedite competiții de alergare, desfășurată de data aceasta nu în natură, ci într-o mină de sare. Slănic Faas Run s-a desfășurat în salina de la Slănic Prahova și a avut trei probe: sprint pe distanța de 80 de metri, ștafetă (4 x 800 metri) și o alergare lungă, de circa 8 km. La competiție au participat circa 200 de persoane.

– Și o știre trăznită acum. Australianul Rob Ginnivan a alergat echivalentul distanței unui semi-maraton… într-un balon. Evident, a făcut asta pe o bandă de alergare, alimentată de un generator, dar într-un balon care a survolat orașul Canberra. Ginnivan și-a propus să strângă suma de 100 de mii de dolari alergând cam peste tot unde se poate: pe pământ, pe apă și în aer.

PS – Evident, Alerg.ro a fost activ și în acest week-end. După ce sâmbătă încercarea mea de varia alergarea s-a terminat dezastruos (a trebuit să abandonez la Velocompass, competiție de orientare pe bicicletă, și în plus am fost murat zdravăn de o ploaie care parcă nu se mai oprea), duminică onoarea a fost salvată de Mădălina Amza, care a avut o comportare meritorie la Slănic Faas Run. Dar nici ei nu i-a fost ușor, ploaia fiind înlocuită cu un frig „consistent”.

Comments

comments

>
Previous post

Pe muzică, înainte!

Next post

Sare, antren și voie bună

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *