joi, februarie 29 2024

Triatlon
Astăzi este o zi importantă pentru triatlonul românesc: se va alege noul președinte al Federației de resort. Candidează patru persoane, în majoritate cunoscute ca apropiate fenomenului, implicate în organizarea de evenimente: Dumitru Aurelian Blănaru (din partea clubului CSM Brăila); Tudor Buțu (din partea CS Ride Competition Timișoara), Peter Klosz (din partea Master Ski&Bike Tg. Mureș) și    Vlad Tudor (din partea CS Delfinul București). Se vor alege totodată noul vicepreședinte, membrii în Biroul Federal, antrenorul federal, un director de competiție, secretarul general și cenzorul.
Cîteva date despre ce își propun majoritatea candidaților la funcția de președinte puteți găsi în acest articol publicat de Biciclistul.ro.

Trail Running
Doar pînă pe 28 februarie se mai pot plăti exclusiv online, cu cardul bancar, înscrierile la prima ediție, de primăvară, a Băneasa Trail Run. Taxele de înscriere pornesc de la 75 de lei și ajung pana la 120 de lei în funcție de numărul de locuri ocupate. Cursa se organizează pe 24 aprilie și are două trasee: cros – 10,5 km – (detalii traseu: http://goo.gl/tj6Ezo) și semimaraton – 21 km – (detalii traseu: http://goo.gl/Df3UKN).  Sunt doar 750 de locuri disponibile. Pe lîngă obișnuitul kit de participare, alergătorii sunt așteptați la final și la o porție de saramură de crap cu mămăliguță, pentru ortodocși fiind zi de dezlegare la pește.

Comercial
V-am obișnuit cu informații despre Running Warehouse, un magazin online cu produse ieftine, livrare rapidă și promptă. Facem acest lucru nu doar pentru că Alerg.ro are un parteneriat cu RW, ci pentru că magazinul chiar merită o recomandare.
Acum să spunem doar că Running Warehouse oferă o reducere de 10 euro la orice comandă dacă vă înscrieți pe lista lor de abonați. Detalii aici.

Comments

comments

Previous

Varză, frate!

Next

Despre un anume fel de fericire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also