luni, iulie 22 2024

Bike-Blog-Rocket-Shower-P-001Veste bună pentru alergătorii care vor să ajungă la serviciu direct de pe pista de antrenament. O companie texană a inventat un soi de duş la purtător, nu mai mare decît o sticlă obişnuită şi care – se zice – are efectele unei spălări cu apă multă.

Produsul, numit Rocket Shower, a fost testat de un reporter al The Guardian, iar acesta s-a declarat pe deplin mulţumit. „Am intrat într-o toaletă după ce am mers pe bicicletă într-o zi toridă. Mă simţeam destul de aiurea, dar mi-am scos hainele ude şi am folosit sprayul. Am aşteptat cîteva secunde şi apoi m-am şters cu prosopul care este inclus în kitul produsului. Sprayul conţine extract dintr-o plantă (witch hazel) care curăţă, alcool care ajută la evaporarea transpiraţiei şi omoară bacteriile, mentă pentru răcorirea pielii şi ulei de grapefruit, ce împiedică să miroşi ca un beţiv. Spre surpriza mea plăcută, efectele au fost vizibile. M-am simţit răcorit, uscat şi suficient de încrezător încît să intru într-o încăpere aglomerată fără a mă teme că mut din loc nasul cuiva”, spune reporterul.

Ar mai fi de zic că Rocket Shower costă 19.9 lire sterline, ceea ce înseamnă aproape 100 lei. Cînd produsul va fi disponibil şi în România, să vezi atunci mulţime de alergători şi biciclişti ce îşi termină atrenamentul la birou. ..

Comments

comments

Previous

Fuji

Next

Sayonara!

2 comments

  1. Un astfel de produs ar fi foarte util. Acum mai ramane de vazut ce faci cu hainele ude de transpiratie. Chiar daca ai la tine haine de schimb nu poti sa indesi echipamentul de sport intr-un rucsac ca sa mucegaiasca (sau sa devina bomba ecologica).
    Sosete, tricou, pantaloni, eventual bluza de treining in zile mai racoroase – ce faci cu ele? Idei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also