marți, iulie 16 2024

Pe 22 august, a cincea ediție a UNIQA Asigurări Bucharest FAMILY&10k se va desfășura virtual

Organizatorii concursului, Asociația Bucharest Running Club (BRC), estimează că cel puțin 2.000 de alergători se vor ”alinia la start”.

Alergătorii vor lua startul în același timp, chiar dacă pe traseele alese de ei înșiși, fiecare pentru cauza pentru care a optat. Timp de trei ore, BRC va transmite în direct pe pagina de FB a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania (disponibilă în PlayStore și AppStore), încălzirea care va fi susținută de către antrenorii World Class România, interviuri cu reprezentanții ONG-urilor pentru care se aleargă, imagini cu alergători din diverse zone din București, fotografii pe care alergătorii le vor transmite către organizatori pentru a fi publicate.

În urma intervențiilor din transmisiunea live, prin tragere la sorți, se vor acorda și premiile oferite de partenerii evenimentului.

Înscrierile sunt în continuare deschise pe https://registration.mylaps.com/virtualrun, link care poate fi accesat de pe site-ul evenimentului www.bucuresti10km.ro, până în data de 20 august. Alergătorii pot alege între cursa de 10 km individual şi cea de 10 km Echipă (2×5 km), urmând să intre în posesia kitului de participare prin curier, serviciu pus la dispoziţie de către FAN Curier, partener al evenimentului.

Având în vedere traseul diferit al fiecărui alergător, precum şi faptul că traficul rutier nu va fi restricţionat, nu se premiază viteza, pentru că siguranţa fiecărui participant este prioritară. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi, celor care vor transmite imagini din competiţie.

Aplicația #RunRomania permite alergarea la Bucharest Family&10k

La eveniment şi-au anunţat prezenţa campioanele olimpice Viorica Susanu, Camelia Mihalcea, Loredana Dinu şi Monica Roşu.

Referitor la organizarea maratonului din toamna acestui an, Valeria Răcilă van Groningen a precizat că acesta va fi organizat în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus şi după discuţii cu Federaţia Internaţională de Atletism.

ONG-urile partenere evenimentului prezente la cea de-a V-a ediţie a UNIQA Asigurări Bucharest Family & 10K sunt: Asociaţia Ajungem Mari, Asociaţia Câştigă Viaţă, Asociaţia Little People, Asociaţia MagiCamp, Asociaţia The Social Incubator, Asociaţia Touched Romania, Hope&Homes for Children, Hospice, Light into Europe, N-avem Sânge, Pădurea Copiilor, Special Olympics, Viitor Plus, Habitat for Humanity, Salvaţi Copiii,Teach for Romania, Pachamama, Asociaţia Aura Ion, Asociaţia România fără Orfani.

Comments

comments

Previous

Pe scurt. Și totuși se aleargă

Next

Cheptegei. Nou record mondial la 5000m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also