miercuri, februarie 28 2024

Săptămâna viitoare, pe 30 iulie, urmează să aibă loc o premieră în România: Velo Compass – un concurs de orientare pe MTB.

Deși nu are legătură directă cu alergarea, am decis să sprijin inițiativa și, de aceea, Alerg.ro oferă o înscriere gratuită fie unei persoane (care să participe în proba Elite), fie unei echipe de două persoane (proba de amatori).

Ce trebuie făcut? Doar să trimiteți un comentariu la acest text, până joi 28 iulie a.c., ora 10:01, în care să explicați de ce ați dori să participați la concurs.

Va fi selectat acel comentariu care este cel mai convingător.

Velo Compass 2011 este o competiție de orientare pe mountainbike dedicată amatorilor. Participanții (fie la proba individuală, fie pe echipe) au la dispoziție o hartă și o busolă cu ajutorul cărora vor trebui să se orienteze în pădurea Băneasa de lângă București și să atingă toate punctele de control instalate pe teren. Câștigă cine termină primul traseul, trecând evident prin toate punctele de control.

O să fie aventură, mișcare în aer liber, distracție și premii.

Mai multe detalii despre concurs puteți afla de la adresa http://gabrielsolomon.ro/velocompass.

Comments

comments

Previous

Cum să bei inteligent

Next

Primul Maraton. Despre greutăți inerente

1 comment

  1. Super ideea de a organiza un astfel de concurs in zona noastra, practic orientarea in alergare, pe MTB nu am concurat niciodata. Imi doresc sa particip la aceasta competitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also