luni, mai 20 2024

A venit vremea să anunțăm oferta de abonament pentru anul viitor.

foto

Vor fi cinci apariții ale revistei Alerg, în intervalul februarie – octombrie, adică în perioada competițională.
– Februarie 2014: # 15
– Mai 2014: #16
– Iunie 2014: #17
– August/Septembrie 2014: #18
– Octombrie 2014: #19

Apariția revistei este neregulată deoarece depinde de câteva din principalele concursuri ale sezonului, unde – ca și până acum – vom fi prezenți ca parteneri.

Anul trecut, am anunțat apariția a patru reviste, la un preț de abonament de 35 de lei. În cele din urmă, am publicat cinci reviste, la același preț.

Anul acesta anunțăm apariția a cinci reviste, la un preț de abonament de 42 de lei. Nu este exclus să putem publica mai mult de atât.

Anul trecut, am oferit o serie de beneficii pentru abonați, mai exact reduceri la o serie de servicii legate de alergare. Anul acesta o să menținem oferta de beneficii, numai că o să le anunțăm pe măsură ce acestea apar.

Oricum, fiecare dintre abonați va primi un cadou special: o diplomă de confirmare a calității de abonat (vezi imaginea de mai jos). Diploma este tipărită pe hârtie specială, printr-o tehnică tradițională alternativă, numită cyanotipura. Serviciile de imprimare sunt oferite de Allkimik.com

Pentru detalii suplimentare privind plata abonamentului vă rugăm să trimiteți un mesaj la adresa: marian.chiriac@alerg.ro

diploma

Comments

comments

Previous

Băneasa Trail Race. Rezultatele

Next

Piciu

6 comments

  1. Bună ziua,
    Am încercat să trimit un mail la adresa menționat pe site, însă am primit un răspuns că adresa nu e bună. Ce altă modalitate există dacă vreau abonament?
    Mulțumesc!

  2. Buna ziua,
    adresa a fost inactiva citeva zile, insa acum totul e ok. O sa va raspund eu in detaliu.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also