marți, iunie 18 2024

Cum arată postmodernismul în alergare? Simplu, se combină tradiția strămoșească cu ultimele tendințe la modă.

dragobete
Pentru alergătorii români, în disputa de amor dintre Valentine’s Day (ah, vine în curând!) și neaoșul Dragobete anul acesta o să câștige cel din urmă. Asta pentru că, pe 23 februarie, se va organiza un cros dedicat cuplurilor și oamenilor care se iubesc.

Numit postmodern* Dragobete Gone Running, acest concurs se organizează în Parcul Tineretului din București, pe distanța de 5 km.

Conform organizatorilor, la eveniment se va alerga în cuplu (nu se spune explicit dacă e obligatoriu să fie de sexe diferite), dar se poate participa și individual. Pentru alergătorii în echipă se adună timpii fiecăruia și se face un clasament general. Organizatorii încurajează cuplurile să alerge împreună, dar aceasta nu este o condiție obligatorie.

În cazul alergătorilor singuri, condiția obligatorie este ca aceștia să creadă în spiritul iubirii și să vrea să celebreze ziua de Dragobete. Rezultatele lor vor apărea într-un clasament individual, pe două categorii: general feminin și respectiv general masculin.

Înscrierile se pot face online aici sau în ziua competiției (lângă locul de start), în intervalul 10:15-10:45. Taxa de participare este de 40 lei. Numărul de locuri este limitat la 150.

Kitul de participare va include un magnet de frigider.

Dragobete Gone Running este un eveniment organizat de către Asociaţia People for Sport Romania, ce are ca scop promovarea alergării în aer liber, a unui stil de viață sănătos în rândul cuplurilor și al oamenilor care se iubesc.

* Dintre numeroasele și adesea contradictoriile sensuri date termenului de postmodernism, în cazul de față am optat pentru cel prin care se definesc modalități de recuperare contemporană a tradiției.

Comments

comments

Previous

Tinerii pot alerga gratuit la Brașov

Next

Ultima oră. Ghici cine vine la Forest Run?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also