Info general

And the winner is…

Pentru că nu peste mult timp circuitul de alergări ForestRun va ajunge la celebritatea Oscarurilor, Alerg.ro a decis ca încă de la prima ediție să se asocieze acestui eveniment.

coyot
Am vrut, de aceea, să acordăm un premiu unuia dintre alergătorii de la Cernica, prima etapă a competiției ForestRun. Iar premiul nu putea fi decât un abonament pe un an la revista Alerg.

Dificila misiune a alegerii câștigătorului a revenit comitetului de organizare a ForestRun, care – se pare că în unanimitate – a decis ca abonamentul să revină dlui Mihai Mușat, a.k.a Coyoțilă Urâțilă.

”Am vrut ca premiul să fie oferit unui alergător care s-a murdărit responsabil în timpul cursei și care să aprecieze, totodată, cadoul. Eu am votat cu inima deschisă, pentru că îl cunosc, este un suflet mare și, nu în ultimul rând, i-am împrumutat până acum două cărți, gen Born to Run, pe care le-a înapoiat”, ne-a declarat unul dintre organizatori.

La rândul său, imediat după cursă, Coyoțilă Urâțilă (care se regăsește în imaginea de mai sus) a spus: ”A fost o competiție superbă, inedită, făcută pentru alergători, organizată profesionist, cu multă dăruire și din suflet. Toată lumea dorea noroi mult, cred că ne-am săturat de beton și asfalt, articulațiile mi-au mulțumit, vă mulțumesc și eu. Pentru mine a fost fost o cursă superbă, îmi pare doar rău că nu am scos un timp mai bun, dar m-a furat peisajul”.

Foto: Cătălina Niculae

Informații suplimentare despre modalitatea de abonare la revista Alerg sunt disponibile aici.

Comments

comments

>
Previous post

Știri pe scurt. Pe scări și prin pădure

Next post

Voluntar

Alerg.ro

Alerg.ro

6 Comments

 1. Serban
  aprilie 2, 2013 at 6:44 am

  E blat! L-am vazut cand se tavalea in noroi 😀

 2. aprilie 2, 2013 at 7:32 am

  O să facem testul de doping. Dacă a trişat va fi împroşcat cu noroi!

 3. aprilie 2, 2013 at 12:21 pm

  Miscarea inseamna viata, sanatate curata. Admir pe cei care dimineata echipati cu castile pe urechi si cu vointa inainte mentin pasul constant spre sanatate. Si chiar se vede ca au corpuri atletice.

 4. coyotyu
  aprilie 2, 2013 at 1:06 pm

  Nu stiu cum sa-mi incep discursul pentru premiul acordat…….. multumesc mamei mele pentru ca m-a adus pe lume, multumesc doctorului meu pentru ca m-a speriat cu moartea subita, multumesc lui Allan Carr pentru cartea ” Cum sa te lasi de fumat”, multumesc lui Onisuka pentru asics, multumesc doctorului Serban Damian pentru ca a inventat site-ul Maraton. info,ro, multumesc colegilor de alergare din Tineretului, IOR si Herestrau, multumesc lui Andrei Rosu pentru motivatie si nu in ultimul rand multumesc editorilor revistei Alerg pentru articole si premiu, precum si organizatorilor FOREST RUN.

 5. aprilie 3, 2013 at 3:02 am

  […] coyotyu în And the winner is… […]

 6. Serban
  aprilie 3, 2013 at 4:34 am

  Aplauze!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *