luni, iunie 24 2024

Dacă am reușit să trecem cu bine peste sfârșitul lumii, înseamnă că vom continua să existăm. Așa că, în anul 2013, revista ALERG va avea patru apariții, după cum urmează:

– februarie 2013:  #10
– mai  2013:  #11
– august  2013:  #12
– octombrie 2013:  #13.

Dacă doriți să primiți revistele, simplu și eficient, o puteți face în baza unui abonament anual  în valoare de 35 de lei (taxele poștale sunt incluse în preț).

În plus, pe baza abonamentului puteți beneficia, la alegere, de unul din următoarele servicii:
o reducere de 5% la achiziționarea oricărui produs de pe site-ul www.sportsworld.ro sau de 7% pentru orice produs de pe site-ul www.laps.ro. Reducerile se aplică chiar dacă produsele sunt deja cu preț redus, dar nu și dacă e folosit alt promo cod.

sau

un voucher de 100 lei la achiziționarea oricărui pachet de servicii oferite de către centrul de nutriție SuperFit. Voucherul nu include însă plata primei consultații.

sau

o reducere de 50% la realizarea unui ciclu de antrenament profesionist, pentru o cursă de semi- sau maraton, realizat de către PrimulMaraton.ro.

Pentru detalii suplimentare privind plata abonamentului și modalitatea de a beneficia de una din facilitățile prezentate mai sus vă rugăm să trimiteți un mesaj la adresa: marian.chiriac@alerg.ro

Comments

comments

Previous

Cadourile Moșului pentru alergătorii cuminți

Next

Moș Alergăcilă. A fost sau nu a fost?

7 comments

  1. Doresc mai multe informatíi cu privire la achitareaa abonamentulúi , si ma intereseaza şi numerele anterioare . Multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also