sâmbătă, iulie 24 2021

Un sport este cu atît mai performant cu cît beneficiază de servicii de calitate. În alergare cronometrarea este extrem de importantă. De aceea, merită salutată apariția pe piața locală a unei importante companii specializată în servicii de timing.

Este vorba de BIBCHIP România – franciză a grupului german Mandigo – care, de puțină vreme, oferă servicii profesioniste în ceea ce privește cronometrarea concursurilor atletice dar și a competițiilor de ciclism, duatlon sau triatlon, înot, motocros sau sporturi extreme.

Sistemul bibchip constă în faptul că numărul de start și chip-ul sunt integrate. Astfel, se evită confuzia între numărul de start și numărul chip-ului. De asemenea, dispar sau se diminuează cheltuielile de personal și logistice la închirierea sistemului de cronometrare: concurenții nu trebuie să mai plătească garanții pentru chip-uri sau să predea chip-ul după terminarea concursului.

BIBCHIP România, care este reprezentată de un alergător montan foarte bun, Dan Ștefan, oferă și tricouri tehnice de calitate, numere de concurs imprimate pe hârtie specială (foarte uşoară, rezistentă la rupere şi apă), bandă de marcaj, bandă elastică pentru prinderea numărului de start, poncho, ace de siguranţă etc.

Mai multe detalii se pot obține la www.bibchip.ro, e-mail: info@bibchip.ro

Comments

comments

Previous

Cum să devii campion mondial

Next

"Piciu", maratonistul calificat la Jocurile Olimpice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also