marți, iunie 18 2024

Ce credeți că iese din combinația dintre rock și alergare?

born

Am mai scris despre faptul că muzica poate duce la creșterea performanțelor sportive. Ba chiar am relatat și despre „Cea mai rapidă trupă din lume”, un video de promovare a încălțărilor Faas, de la Puma.

Atunci, niște jamaicani, viteziști prin naștere, dar și buni muzicieni, au interpretat un ritm simplu, dar antrenant, asta în plin fuleu. A ieșit un fel de muzică ce te împinge înainte, care îți dă energie, dar care te și face să zâmbești.

Dar lucrurile pot fi făcute și altfel. Băieții de la ”The Title Trackers”, o trupă obscură, specializată mai ales în parodieri sau completări haioase ale unor melodii cunoscute a decis să interpreteze foarte cunoscuta piesă a lui Bruce Springsteen, ”Born to Run”.

Dar interpretarea nu a fost una obișnuită, ci în… alergare. Ce a ieșit, se poate vedea mai jos. Dincolo de gâjâituri, respirație întretăiată și transpirație, pe alocuri transpare și puțină muzică.

Runner’s World scrie că băieților de la ”The Title Trackers” li s-a propus să interpreteze în stilul lor și alte cântece cunoscute, precum “The Long Run” al lui Eagles sau  “Running on Empty”, de Jackson Browne, ba chiar să cânte întreg albumul ”Born to Run” în timp ce aleargă un maraton. Pe moment, au refuzat. Ar trebui să se apuce serios de antrenamente pentru a face asta.

 

Foto: Runner’s World

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt

Next

Adventure Leadership Series. Dezvoltare personală și sport

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also