miercuri, mai 29 2024

Marți 19 noiembrie, Lucian Clinciu prezintă la București proiectul CarpathianMan.

carpati

Întâlnirea va avea loc la Biblioteca Națională a României, sala Simion Mehedinți, cu începere de la ora 19:00.

Lucian Clinciu va prezenta inițiativa CarpathianMan, un program românesc de promovare a sporturile de anduranță, a grijii pentru natură și a tradițiilor locale.

CarpathianMan include patru competiții de alergare și anduranță: „Postavăru Night” – cursă nocturnă de schi de tură și alergare alpină, „Bike 3Mountains” – concurs de mountainbiking, „ULTRA Trail Făgăraș” – alergare montană și “Maratonul Piatra Craiului”.

Prezentarea va fi încheiată cu povestiri din experiența personală din timpul TransCarpathian Run, în care Lucian Clinciu a parcurs timp de 27 de zile, 1200 de km pe munți, în alergare, cu schiurile de tură și cu rolele, acoperind peste 25.000 metri diferență de nivel.

Această prezentare încheie seria de toamnă a programului de conferințe practice „Recomandat de Ivan Patzaichin: Argumente pentru ecoturism în România”. Acest program urmărește creșterea interesului pentru ecoturism, ca oportunitate de diferențiere a României pe piața turismului european și mondial.

Programul se adresează oricui dorește să-și planifice o vacanță, dar și specialiștilor care activează în turism, studenților în geografie și economia turismului, cercetătorilor în domeniu, publicului larg interesat.

Comments

comments

Previous

Madness? This is Sparta! Spartan Beast!

Next

Știri pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also