luni, mai 20 2024

Odată cu venirea primăverii crește și numărul competițiilor de alergare interne. Luna aprilie consemnează câteva noi curse (una, chiar în prima zi din Prier, dar nu, nu este păcăleală), dar și primul maraton al sezonului. Este rost de alergat, așadar. Și, în plus, ar trebui să vă grăbiți cu înscrierea pentru a prinde sfîrșitul perioadei cu reducere la taxa de înscriere (acolo unde este cazul, desigur).

1 aprilie. București. Crosul „Apă și sport pentru sănătatea ta“. Alergare de circa 3,3 km în centrul Capitalei. Start la ora 11 din Piața Charles de Gaulle. Organizatorii acestei prime ediții a crosului sunt Asociaţia de Turism şi Ecologie Carpatia şi Expopedia International. Înscrierile se pot face și în ziua cursei, începând cu ora 8:30.

7 aprilie. Brașov. Semimaratonul „Cetatea Brasovului”. Alergare semi-montană (dacă se poate numi așa) pe distanța de 21 de km. Startul se dă la ora 12 în Piața Unirii din Brașov. Mai multe amănunte despre această primă ediție a semimaratonului găsiți aici.

21 aprilie. București. Crosul Universitar. Alergare pe circa 4 km, în centrul Bucureștiului. Organizator este Catedra de Educație Fizică a Universității București. De confirmat.

22 aprilie. Maratonul internațional Cluj. A doua ediție a acestei competiții, organizată de către Runners Club. Include și probă de semimaraton (individual sau pe echipe) sau crosuri pe distanțe mai scurte, inclusiv pentru copii.

28 aprilie. Sf. Gheorghe. Crosul  ,,Gall Lajos’’. Se aleargă pe o distanță de circa 4.5 km. Este o competiție de tradiție, organizată de către Direcția județeană de tineret și sport Covasna.

Pentru cine dorește să revadă alergările începutului de an

Comments

comments

Previous

Luna de miere s-a terminat, se pregătește căsnicia. Epilog

Next

Premii pentru bloggerii care aleargă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also