sâmbătă, aprilie 13 2024

”Crosul pentru viață” ar fi trebuit să aibă loc în martie. Acum, competiția se desfășoară prin participarea la antrenamente comune într-un parc din București

De lăudat formula găsită de către organizatorii ”Crosului pentru viață”. Cum pandemia de coronavirus le-a stricat planurile, aceștia s-au adaptat din mers și organizează acum concursul sub forma unor ”Antrenamente pentru viață”.

Mai exact, orice doritor poate lua parte la antrenamentele de grup organizate în fiecare marți (de la ora 6:30) sau sîmbătă (de la ora 7:30) în parcul IOR din București. Se aleargă una sau trei ture de parc, respectiv circa 3 sau 9 km.

Participarea la antrenamente este gratuită, ȋnscrierea făcîndu-se prin completarea formularului următor: https://docs.google.com/forms . Ultimul antrenament se organizează pe 8 august.

Toți participanții la Antrenamentele pentru Viață vor primi medalia de participare inscripționată “Crosul pentru Viață 2020”. Ȋn scopul ȋmbunătățirii rezultatului din clasament este posibilă participarea la mai multe Antrenamente pentru Viață, ȋnsă medalia se va ȋnmâna numai la prima participare.

Premierea cîștigătorilor (premii si diplome de participare) se va face ȋn data de 16 august, dată la care se va deschide oficial noul Centru de consiliere și informare pentru femeile ȋn criză de sarcină “Sfânta Ȋmpărăteasă Elena” din București.

Mai multe detalii: http://www.crosulpentruviata.ro/2020/06/13/antrenamente-pentru-viata/

Comments

comments

Previous

Fluxul în alergare

Next

Pe scurt. Jurnal, planuri, așteptare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also