sâmbătă, iulie 13 2024

Pe 14 martie, în București, se va alerga pentru ajutorarea femeilor și familiilor aflate în situații de criză

Crosul pentru viață se află la a șasea ediție. Competiția este organizată în Parcul Al. I. Cuza (IOR) din capitală și presupune trei probe: Cros – 11km, Crosul Familiei – 3km și Crosul Copiilor (vîrste 3-14 ani) – distanțe 200m-800m.

Primele trei locuri la crosul de 11km (feminin și masculin) vor fi premiate în bani. Înscrierile se pot face online, prin completarea formularului de înscriere de pe site-ul www.crosulpentruviata.ro pînă la data de 10 martie 2020. Copiii beneficiază de înscriere gratuită. Mai multe detalii aici.

Crosul are loc anual în martie, Luna pentru Viață, și culminează cu Marșul pentru Viață. Sub genericul „Pentru viață. Pentru părinți. Pentru copii”, Marșul pentru Viață 2020 va avea loc pe 28 martie în București și în alte cîteva sute de localități din România și R. Moldova.

Fondurile colectate prin organizarea Crosului pentru Viață vor fi donate Centrului de consiliere pentru părinți și copii “Sfânta Alexandra Ȋmpărăteasa” ȋn scopul derulării campaniei “Sprijin pentru femeile și familiile aflate ȋn situație de criză (sarcină neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Doritorii pot beneficia de o reducere de 20 de lei față de actuala taxă de participare dacă folosesc codul AlergCrosViata.

Comments

comments

Previous

Pedepse mai mari pentru cei ce se dopează

Next

O țeapă la nivel înalt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also