luni, iunie 24 2024

Antrenamentele intense de alergare, însoțite de o dietă potrivită, pot duce la o scădere considerabilă în greutate. Acest lucru ar fi bine de cunoscut și în Dubai, unde se va desfășura o campanie inedită.

lingou2
Confruntate cu problema creșterii numărului de persoane obeze, autoritățile din Dubai propun ceva ieșit din comun pentru a încuraja reducerea în greutate. Astfel, municipalitatea din acest bogat oraș-stat din zona Golfului oferă câte un gram de aur (în valoare de circa 45 de dolari) pentru fiecare kilogram pierdut de participanții la un program de 30 de zile.

E totuși obligatoriu să scazi în greutate cu cel puțin două kilograme pentru a primi prețioasa recompensă, relatează Outside Magazine.

Nu există o limită privind numărul participanților sau zilele în care aceștia ”concurează”. În plus, cele mai eficiente trei persoane în pierderea în greutate vor participa la o tragere la sorți pentru a câștiga o monedă din aur estimată la peste 5000 dolari.

Concursul se desfășoară pe perioada Ramadanului, iar participanții vor primi în tot acest timp sfaturi de la nutriționiști.

Să tot alergi în aceste condiții…

Comments

comments

Previous

Primul Maraton. Cosmin, 16 km

Next

Știri pe scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also