vineri, decembrie 8 2023
Previous

Alergatorii sunt nebuni

Next

Presa pe fuga (IV). Disputa in atletism

7 comments

 1. alergi să scapi de nebunia de la muncă sau de porcii de care te loveşti încercând să-ţi faci o viaţă.

  uite de-asta nu merită să se facă advertising cu adevărat mijteaux în românia. că nu înţelege nimeni. că nu se uită nimeni creativ, ci se uită leneş. toata lumea vrea ca reclama să-i dea mură-n gură.

  mai bine consumati bonuxul magdei catone, că printurile astea nu le-aţi înţeles.

  conceptul mie mi se pare foarte clar: toţi avem un motiv pentru care ne vine să o luăm la goană. şi, dacă tot o luăm la goană, de ce să nu o facem în cadru organizat, să ne şi iasă ceva din asta. că doar fugind de muncă şi de bărbaţi nu câştigi mare lucru. dar fugind la maraton, cine ştie.

 2. Misha
  toti alergatorii pe care ii cunosc nu alearga pentru vreunul dintre motivele enumerate de tine. Pentru a alerga un maraton nu e suficient sa iti vina sa o iei la goana pentru a scapa de mizeriile vietii.
  Eu am privit aceste printuri din punctul de vedere al unui „consumator” interesat de „produsul” numit Maratonul International Bucuresti. Si o sa particip la acest eveniment, dar nu ptr ca s-a desfasurat o campanie media care pe mine nici nu ma indeamna sa alerg, nici nu-mi ofera detaliile minime despre eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also