Info general

La top, în alergarea montană

Atletul Ionuț Zincă (stînga – foto) a cîștigat detașat, cu un timp de 1h:34min:15sec, competiția de alergare montană Etna Valetudo desfășurată pe 6 noiembrie în Italia.

Cursa a fost ultima etapă a Cupei Internaționale a Alergărilor Montane – Marele Premiu al Națiunilor, MNRIC, Ionuț reușind totodată să câștige și acest important turneu.

Un rezultat foarte bun a reușit și Adi Bostan (dreapta – foto), care la cursa din Italia s-a clasat pe locul 5, iar în clasamentul general al MNRIC se situează pe poziția a șaptea.

Tot la cursa Etna Valetudo au participat și surorile Cornelia și Silvia David, care au avut o comportare meritorie, clasîndu-se pe locurile 21 și respectiv 24.

Cupa Internațională a Alergărilor Montane include trei curse montane în Italia, două în Spania (Țara Bascilor și Catalonia), una în Franța și una pe muntele Olimp din Grecia.

Ionuț Zincă este cel mai bun alergător montan din România, deși cel mai mult locuiește și se antrenează în Spania. Anul trecut, el a ocupat locul doi în clasamentul general al Cupei Internaționale a Alergărilor Montane.

Foto: SisTeam

Comments

comments

>
Previous post

Dramatism și recorduri!

Next post

E dulce și rapid (P)

Alerg.ro

Alerg.ro

4 Comments

 1. Oana
  noiembrie 8, 2011 at 10:04 am

  Felicitari Ionut, Adi, Sis si Coco! Bravo voua:)

 2. SerbanC
  noiembrie 8, 2011 at 2:32 pm

  Bravo si felicitari!

 3. adrian
  ianuarie 4, 2013 at 2:51 am
 4. ianuarie 4, 2013 at 2:54 am

  Apropo de acest clasament, incerc sa pregatesc o surpriza in revista Alerg #10

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *