Revista ALERG

Marți e gratis. Revista Alerg #24

La prima vedere, alergarea e un sport pentru solitari. Însă, după cum puteți afla și din paginile acestui număr al revistei ”Alerg” (detalii mai jos), lucrurile nu stau chiar așa.

p1

La Semimaratonul Internațional București au fost mii de oameni, alături de care ați putut împărtăși bucuria de a trece cu bine linia de finiș. În astfel de moment nu alergi deloc singur.

Aparent solitară este și cariera suedezei Elisabet Barnes, câștigătoarea de anul acesta a probei feminine a Marathon des Sables. Într-un interviu pentru ”Alerg”, Barnes mărturisește că pasiunea și antrenamentele calitative sunt esențiale pentru a face performanță, însă acest lucru nu ar fi totuși posibil fără sprijinul celor din jur.

k24Cum este însă să alergi când nu mai ești singur, ci trupul tău adăpostește o altă ființă? Despre dilemele, frământările, spaimele și bucuria de a face mișcare în timpul sarcinii vorbesc cu sinceritate patru alergătoare.

Adesea, alergătorii sunt nemulţumiţi de diferenţa dintre distanţa măsurată de ceasurile lor performante și distanţa oficială a unei curse. Cine are dreptate? Uneori e greu de spus, dar trebuie acceptat că tehnologia are limitele ei.

Cam acestea ar fi câteva recomandări  pe care vi le facem din actualul sumar al revistei ”Alerg”. Restul, îl puteți descoperi singuri.

Cum? Dacă scrieți un comentariu la acest text, lăsând o adresă de e-mail validă veți primi revista Alerg #24 în format PDF. Oferta e valabilă până miercuri 10 iunie, ora 13:13.

Puteți primi revista tipărită, prin poștă, dacă faceți o donație de minimum 20 de lei pentru acest proiect. http://fundatiamaternitateafilantropia.galantom.ro/dianagal1.  După ce ați făcut donația, vă rog să îmi trimiteți pe e-mail (la  marian.chiriac@alerg.ro) o adresă poștală unde să primiți revista.

Comments

comments

>
Previous post

Știri pe scurt. Multe, dom’le, multe

Next post

Antrenamente pentru viteză mai mare

Alerg.ro

Alerg.ro

13 Comments

 1. Ionela Madalina
  iunie 9, 2015 at 4:05 am

  Foarte interesante subiectele abordate. Multumesc!

 2. iunie 9, 2015 at 4:07 am

  Sustin miscarea si alergatul!

 3. DRAGOI RODICA
  iunie 9, 2015 at 4:41 am

  Cea mai buna investitie este in propria sanatate prin practicarea sportului la orice varsta si aici ma refer la alergat.

 4. CRISTINA COSTACHE
  iunie 9, 2015 at 4:58 am

  Sport = sănătate !

 5. Eugeniu Dedov
  iunie 9, 2015 at 5:27 am

  Presa sportivă din România e axată în special pe câteva sporturi, fotball, tennis, puțină gimnastică, handball etc. Îmi place că avem o revistă întreagă dedicată alergării! Continuați băieți, faceți o treabă deosebită!

 6. Mihai
  iunie 9, 2015 at 5:43 am

  Mai bine PDF decat deloc (Alerg #24 a lipsit din kit-ul OPBHM2015).

 7. iunie 9, 2015 at 7:04 am

  Mihai, revista nu a lipsit la Semimaratonul București. Dimpotrivă, am tipărit-o într-un tiraj foarte mare și a ajuns la organizatori din vreme. A fost însă decizia lor să o includă doar în unele kit-uri de participant (ale celor din proba de 10k). Dar cum n-a ajuns la toată lumea, am decis să o mai dau doritorilor, în format pdf.

 8. iunie 9, 2015 at 9:26 am

  Felicitari pentru revista! Abia astept sa vad fotografii noi cu alergatori romani.

 9. Mészáros Zsolt
  iunie 9, 2015 at 9:56 am

  Vă mulţumesc!

 10. Popa Monica
  iunie 9, 2015 at 1:29 pm

  Multumesc pentru revista 🙂

 11. iunie 10, 2015 at 3:51 am

  Alergarea este foarte frumoasa dar implica si anumite riscuri.Dar una peste alta merita.

 12. Gabriel
  iunie 10, 2015 at 4:47 am

  Cred ca singura revista de specialitate din Romania.
  Am avut aprox 12000 de inscrisi la semimaratonul din 17 iunie si se vorbeste foarte putin despre acest fenomen minunat.
  Sunteti f tari .Tineti-o tot asa. Bravo

 13. iunie 10, 2015 at 5:05 am

  Multumesc pentru aprecieri. Asteptam in continuare povesti frumoase de la concursuri

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *