luni, iulie 22 2024

Septembrie va fi o lună aglomerată în ceea ce privește concursurile de alergare. Multe crosuri, un maraton montan, plus concursuri de duatlon sau triatlon. În mai multe orașe din țară. Eu zic că e motiv de bucurie.

O listă disponibilă în acest moment a concursurilor arată la modul următor:

3 septembrie
Ciucaș Trail Running 2011. Maraton și semi-maraton montan. A doua zi este organizat un cros pentru copii și un concurs de role. A doua ediție a unei competiții bine organizată. Cheia, județul Prahova.

Triathlon Challenge Mamaia. Competiții de triatlon olimpic, sprint și ștafetă. Include probă scurtă pentru copii. A treia ediție, o competiție foarte bine organizată, care a crescut an de an. Mamaia, județul Constanța.

Maratonul Autismului. E de fapt un cros de 3 km (pentru adulți) și 1 km (pentru copii), parte a unei campanii de mediatizare a problemelor persoanelor cu autism. Înscriere gratuită la fața locului, însă se pot face donații. Se va desfășura în Parcul Izvor din București, de la ora 10. Prima ediție.

11 septembrie
Crosul Societății Civile. Alergare de 5 km, parte a campaniei de promovare a Maratonului București. Ora 9:30. Anterior a purtat numele de Crosul Vedetelor. O competiție de popularizare a alergării, bine organizată. Se desfășoară în parcul Herăstrău din București.
 
Crosul „Click Sănătate”. Un cros de circa 3.8 km în zona centrală a Bucureștiului. Ora 10. A doua ediție (prima a fost în vară).

17 septembrie
Duatlonul Cetatea Brașovului. Două probe de duatlon (ciclism și alergare), la fiecare dintre ele alergîndu-se, la individual sau ștafetă, cîte 10 km. A patra ediție a unei competiții foarte bine organizată. Brașov.

18 septembrie
Oradea City Running Day
. Competiție de cros și semi-maraton (individual și ștafetă). Prima ediție. La Oradea.

24 septembrie
Crosul și semimaratonul județului Arad. Pe lîngă o alergare de 21 de km, are și două curse populare (crosuri de 6km și 1 km). Prima ediție. Se desfășoară în Arad.

Făget Tur. Competiție de alergare și bicicletă. A doua ediție. Se desfășoară în pădurea Făget de lîngă Cluj.

Comments

comments

Previous

Noutăți, noutăți

Next

"Nebunii" ies în public. Serata Alergătorului #5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also