miercuri, mai 29 2024

Anul 2014 marchează zece ani de prezență a grupului britanic Stanleybet în țara noastră.

bet

“Sunt zece ani de când am deschis prima agenție de pariuri în România și de atunci am văzut afacerea noastră crescând până a devenit cel mai de încredere și cunoscut brand de pariuri din țară, ceea ce ne face să fim foarte mândri.”, spune într-un comunicat de presă John Whittaker, Chief Operating Officer al grupului Stanleybet.

Activitatea din România a început în 2004, când piața locală a pariurilor era încă la început. Stanleybet a adus în România experiența britanică, oferind o gamă variată de pariuri sportive şi nonsportive, menite să mulţumească până şi cele mai exigente preferinţe. Pariorii au apreciat atenţia specială acordată lor, iar succesul a venit în scurt timp.

Stanleybet a pus pe primul loc cerinţele şi interesele clienţilor săi, iar acest lucru este reflectat de standardele înalte adoptate pentru protecția jucătorilor, de produsele inovatoare și de tehnologia dezvoltată. Au fost constant introduse noi tipuri de pariuri pentru a răspunde apetitului românilor. Paleta produselor Stanleybet s-a îmbogăţit semnificativ de-a lungul timpului.

Pariurile pe numerele extrase la loteriile internaționale, precum și cele pe concursurile muzicale, de frumusețe, de film și chiar pe evenimentele mondene, au deschis ușile agențiilor de pariuri publicului larg pentru prima dată în România. Introducerea pariurilor virtuale, oferite în exclusivitate de Stanleybet în România, precum și a produsului Live Betting, cel mai performant sistem de pariuri live prezent pe piața română, a fost doar o confirmare a interesului acordat de grupul britanic pieței din România.

Succesul Stanleybet în România este însă o istorie scrisă de oameni. “În 2004, când am început activitatea, echipa era formată din aproximativ 20 de oameni entuziaști, dar în prezent sunt peste 1100 de profesioniști care lucrează la Stanleybet.”, declară Liviu Popovici, Director General al filialei din România.

Implicarea Stanleybet în România s-a concretizat în mai multe planuri, precum deschiderea în 2012 în Bucuresti, a primului centru internațional de suport clienți din întreaga Europă. Proiectul a generat crearea de noi locuri de muncă pentru tinerii români. Pe plan social, Stanleybet a dezvoltat o politică activă pentru susținerea organizațiilor de profil, precum Fundația Hospice Casa Speranței, Asociația Internațională a Femeilor și Crucea Roșie. Un interes aparte a fost acordat susținerii sportului românesc, de la competițiile sportive organizate de asociațiile studențești până la cele organizate de federațiile sportive naționale.

Stanleybet a participat activ la formarea pieței de pariuri din România nu numai prin diversificarea paletei de pariuri ci și prin contribuţia esenţială pe partea legislativă unde, din dorinţa realizării unei piețe competitive, corect reglementate, a pus bazele Asociaţiei Organizatorilor de Pariuri – Romanian Bookmakers. Stanleybet este de asemenea, încă din 2005, un membru activ al Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR).

Stanleybet este pricipalul grup transfrontalier de pariuri în Europa, activând cu peste 2,000 de agenții și un număr de peste 3,000 de angajați în șapte state europene (Belgia, Croația, Cipru, Danemarca, Germania, Italia și România).

Comments

comments

Previous

Recomandare: Forest Run #2

Next

Zeii distanțelor lungi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also