sâmbătă, iunie 15 2024

Duminică, 31 august, eşti aşteptat la o zi de alergare în Râmnicu Vâlcea.

olt
În cadrul weekendului sportiv Maratonul Olteniei, organizat în Râmnicu Vâlcea, ziua de duminică este destinată alergării.

Vor avea loc următoarele competiţii:
–    semi-maraton montan (21km)
–    cros montan (10km)
–    curse de alergare pentru copii între 3-13 ani, pe categorii de vârstă

Competiţiile montane vor lua startul din parcul Zăvoi, duminică la ora 10. Se va alerga în zona deluroasă dintre Râmnic şi Olăneşti, cu alternanţe de pădure şi pajişti. Cursele de copii se vor desfăşura în parcul Zăvoi, între orele 10:30 şi 12:00.

Pe lângă premiile pentru câştigători, atât copiii cât şi adulţii din cursa montană vor participa la tombole atractive.

Pentru cei ce doresc să petreacă întreg weekendul la munte, Maratonul Olteniei te aşteaptă, alături de prieteni sau familie, cu mai multe surprize: sâmbătă poţi participa la o cursă de mountain bike sau doar sa te înscrii la  plimbarea de familie organizată în oraş, cu asistenţa poliţiei şi a Primăriei locale. În parc vor avea loc mai multe demonstraţii sportive iar sâmbătă seara va fi în oraş un concert Smiley.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, al cărui parteneri sunt Adrem Invest – în calitate de partener principal, alături de firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii și Docman, precum și Adevărul, Kiss FM și CSR Media – în calitate de parteneri media, organizat de HyperSport și Padina Fest, cu sprijinul Primăriei municipiului Râmnicu Valcea, al Direcției Silvice Vâlcea, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea și al Federației Române de Ciclism.

Traseul competițiilor, regulamentul de înscriere, programul celor două zile, detalii despre regulamentul concursului și premii pot fi consultate accesând www.maratonulolteniei.ro si www.facebook.com/maratonulolteniei.

Și pentru că am pomenit de premii… Primele cinci persoane care se vor înscrie pe site-ul concursului, în proba de trail running, și vor scrie ”Alerg” la rubrica Echipa/Club vor beneficia de înscriere gratuită.

Comments

comments

Previous

Despre ghinion, inconștiență…

Next

Știri pe scurt. Gata vara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also