miercuri, mai 29 2024

Din ciclul “vine, vine priiiimăvaraaaaa”, vă recomand să verificaţi venirea primăverii la pădure, duminică 31 martie 2013.

Forest

de Adrian Mila

Mai devreme sau mai târziu, tot o sa vină, dar duminica asta se trece la ora de vară şi este o prognoză meteo promiţătoare. Că aşa sunt prognozele, promiţătoare, şi ne oferă 20 de grade duminică, toate odată.

Pe 31 martie, în cea mai scurtă zi a anului, că va avea doar 23 de ore, puteţi să petreceţi câteva ore la pădurea Cernica (pe majoritatea hărţilor Google apare sub denumirea de Pădurea Pantelimon), vis-à-vis de Mânăstirea Cernica, alergând prin pădure sau ieşind la iarbă verde cu familia, să încurajaţi alergătorii.

Dacă vreţi să alergaţi, puteţi participa la prima ediţie a concursurilor  de alergare din seria Forest Run, pe care am vrea să le dezvoltăm pe potecile din pădurile din zona Bucureştiului, cu un pic de noroc urmând să se organizeze o cupă cu mai multe etape.
Competiția va avea două probe, un cros care va fi pe o distanţă între 5-10 km în funcţie de traseul pe care se va desfăşura alergarea şi un semimaraton, pe o distanţă de circa 21 km.

Primul eveniment , cu startul duminica viitoare la ora 10.00, va avea un cros de 6,5 km şi un semimaraton de cca. 21 km; pentru ambele probe se vor acorda un total de 24 premii oferite de către sponsorul principal, Prisum International Trading Co S.R.L (www.prisum.ro), distribuitorul pentru piaţa românească al suplimentelor alimentare şi al produselor cosmetice fabricate de către Himalaya Drug Company din India.

Am primit totodată tot ajutorul necesar din partea Primăriei orașului Pantelimon, alături de care, în parteneriat, se vor organiza aceste concursuri și căreia îi mulțumim și pe această cale.

Vor mai fi şi alte cadouri, iar informaţiile şi detaliile despre cursă pot fi găsite la www.forestrun.ro şi pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/pages/Forest-Run/445601252187130).
cernica

Comments

comments

Previous

Noutăți Alerg.ro

Next

Alergătorul din umbră (I)

3 comments

  1. Cursa nu ar fi posibila fara sprijinul si parteneriatul cu Primaria Pantelimon. Am uitat, dar ei sunt baza

  2. Domnu’ Adrian,
    cred ca ar trebui aranjat un parteneriat si cu Doamne-Doamne pentru vreme frumoasa.

  3. Of, eu as vrea (nu este suficient sa vreau eu) sa fie o vreme calda, insorita, padurea plina de floricele samd. Insa eu am ajuns acum doi ani la Hercules ademenit de poza aparuta pe Alerg, in care erai stropit cat cuprinde cu noroi. Ceva din spiritul de purcelus si de copil care sare prin balti m-a dus chitit la Hercules, unde era totul uscat si am ajuns la finish proaspat ca o floricica.
    Acum ce sa fac incerc sa obtin sprijin macar de la sfinti, Ilie si cine o mai fi responsabil cu meteorologia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also