sâmbătă, iunie 15 2024

Foarte, foarte pe scurt, cele mai importante știri din alergare ale ultimelor zile ar fi, într-o ordine cronologică:

– România va fi reprezentată de 13 sportivi la Campionatele mondiale de atletism în sală,  care se vor desfășura la Istanbul în perioada 9-11 martie. Printre aceștia se numără și alergătoarele Ioana Doagă (1500 metri), Angela Moroșanu (60 metri garduri), plus ștafeta de 4X400 metri. Despre  campionatele naționale indoor (inclusiv rezultate) puteți citi mai multe în cotidianul ProSport.

– Câteva zeci de entuziaști au participat pe 25 februarie la semi-maratonul montan Piatra Mare. Cursa, care are de fapt circa 14 km și o diferență de nivel cumulată de 1100 metri, s-a desfășurat în masivul cu același nume, localizat în sudul depresiunii Brașovului (vezi foto). Cursa nu este una competitivă, premiile acordându-se prin tragere la sorți, încercându-se în acest fel promovarea alergării.

– Andrei Roșu a alergat, tot pe 25 februarie, un ultra-maraton în Noua Zeelandă, pe distanța de 50km. A fost al șaselea său maraton pe tot atâtea continente. Acum se află în drum spre America de Sud unde urmează să bifeze ultima etapă a proiectului. Mai multe detalii pe blogul său.

– Nici nu știu dacă e de râs sau de plâns. Pe scurt, știrea sună cam așa: poliția a reușit să prindă un hoț care fura echipamentul sportivilor care se antrenau pe pista de atletism a stadionului Lia Manoliu. Interesant și amuzant în același timp e faptul că hoțul și-a luat rolul în serios, venind de mai multe ori îmbrăcat în echipament de sport, ba chiar alergând și câteva ture, alături de ceilalți sportivi. Doar la plecare avea la el mai multe rucsacuri, care nu erau ale lui… Știrea a fost publicată de cotidianul Evenimentul Zilei.

Foto: Adrian Mila / Facebook

Comments

comments

Previous

BI, m-ai învins perfido!

Next

Două revelații la Barcelona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also