Info general

Știri pe scurt

– Ediția din acest an a Olympus Marathon a dat ocazie participanților români să obțină cele mai bune clasări de până acum, la masculin. Astfel, Florin Vlad a parcurs traseul de circa 45 de km (ce presupune o urcare până la altitudinea de aproape 2.700m) în timpul de 5h:13min, clasându-se pe locul 5, în timp ce Adi Bostan (EcoMarathon) a venit pe poziția următoare, cu un timp de 5h:18min.

De remarcat și faptul că Ilie Victor, românul care a alergat pînă acum peste 130 de maratoane, s-a clasat pe locul 2 la categoria sa de vârstă. Competiția, care face parte din circuitul International Mountain Running Cup, a fost câștigată de francezul Michel Rabat, cu un timp de 4h:55min.

– Un concurs mai bine organizat, o participare medie, un peisaj plăcut și o atmosferă pe măsură. În plus, un traseu schimbat în mare parte, ceea ce l-a făcut mai alergabil dar și solicitant. Cam așa au stat lucrurile la ediția a doua a maratonului Mureș-Olt, competiție câștigată de Silviu Bălan.

O alergare pe tocuri. Duminică, 24 iunie, pe strada Mătăsari din București. Imaginile de mai jos, filmate de Șerban Damian (Ro Club Maraton), vorbesc de la sine.

Comments

comments

>
Previous post

Retezat Trail Race. La debut

Next post

Mureș-Olt Marathon. Raport de cursă

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *