Info general

Știri pe scurt. Restanțe

Avem ceva restanțe privind concursurile care s-au organizat în ultimele zile. Așa că, lapidar, despre competiții și câștigători.

Maratonul Regal
10 mai. Ediția a V-a. Competiție desfășurată în premieră la Sinaia, cu start și finiș la Castelul Peleș, pentru a marca astfel un secol și jumătate de la fondarea Familiei Regale Române. Trei probe: maraton, semimaraton și cros 10 km. Circa 160 de participanți. Cîștigători la maraton au fost Andrei Dan Dudu – 4h:50min:37sec și respectiv Alexandra Turosu – 6h:41min:32sec. La semimaraton primii au terminat Victor Ștefănescu – 2h:18min:13sec și respectiv Angela Teodorescu – 2h:43min:45sec. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Crosul de Noapte

O ediție cu un nou record de participare: 1070 de alergători. S-a alergat la lumina felinarelor, în Parcul Central din Cluj. Două distanțe: 4km și respectiv 10km. Cei mai rapizi în ultima probă au fost: Marcel Bălan – 35min:10sec și respectiv Diana-Vanda Sipoș – 44min:19sec. Rezultatele complete se găsesc aici.

Thermal Race
14 mai. Ediția a IV-a. Aproape 200 de alergători din România și Ungaria au înfruntat vremea mai puţin prietenoasă şi au participat la acest concurs de trail running desfășurat la Băile 1 Mai (Oradea). Două distanțe: 10km și 20km. Rezultatele urmează să fie afișate pe pagina oficială.

ew2

Edelweiss Night Run
14 mai. O competiție de noapte unică în zona Moldovei, desfășurată în apropiere de Cîmpulung Moldovenesc. Două distanțe: 18km și respectiv 10 km. Dacă am numărat bine, au fost 208 participanți. Cei mai rapizi în cursa lungă au fost: Nicolae Bălan – 1h:49min:01sec și respectiv Cristina Țigănescu – 2h:26min:29sec. Rezultatele complete se găsesc aici. Felicitări organizatorilor pentru promovarea și prezentarea evenimentului.

Despre Semimaratonul Petrom București am scris deja aici.

S-au mai organizat: Mogoșa Race (cros de 6km în zona Baia Mare, ediția 1) și Crosul Firmelor (Timișoara)

Foto: Gabi Mireanu / Edelweiss Night Run

Comments

comments

>
Previous post

Record! Record la... saune!

Next post

De vară. Recomandări mai altfel

Alerg.ro

Alerg.ro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *