marți, iulie 16 2024
Cu întîrzierea deja tradițională, să trecem în revistă rezultatele competițiilor de alergare din week-end.

Cum despre cel mai important concurs, Mondialele de Winter Triathlon de la Cheile Grădiștei, am relatat deja, să vedem cum și pe unde s-a mai alergat:

Gerar. Peste 800 de alergători la cea de-a opta ediție a Semimaratonului Gerar. Două probe, semimaraton pe echipe și cros 10km. La proba de semimaraton echipe, categoria masculin a fost câștigată de echipa Ecomarathon (Adrian Bostan, Florin Munteanu și Alexandru Itu) cu un timp de 1h:22min:05sec, urmată de echipa Mcfarland (Ovidiu Petre, Ionuț Purcea, Nicolae Gheorghe)  – 1h:22min:57sec,  iar pe locul 3 a sosit echipa Joyplace (Mihai Godeanu, Florin Ioniță, Eduard Ene) – 1h:31min:26sec. Proba semimaraton echipe mixt a fost câștigată de Sport Guru BCR Racing Team (Iuliana Stroescu, Ștefan Dan, Daniel Stroescu) cu un timp de 1h:26min:56sec, pe locul doi a sosit echipa Sana Sport (Nicoleta Ciortan, Bogdan Ofițeru, Daniel Antonaru) – 1h:27min:24sec, iar pe locul 3 echipa Vifor Brașovean (Iulia Găinariu, Andrei Bălășan, Tiberiu Toro) – 1h:30min:50sec. Proba semimaraton echipe feminin a fost câștigată de Ciclistele (Dariela Ionescu, Corina Loredana Butuc, Cecilia Dalvaru) cu un timp de 1h:43min:32sec, pe locul doi a sosit echipa No Idea (Tatiana Golodenco, Alexandra Brinzari, Svetlana Zaicenco) – 1h:44min:42sec, iar pe locul 3 echipa The Running Chicks (Ionela Muscalu, Daniela Petrescu, Elena Alexandrescu) – 1h:46min:16sec. La crosul de 10km, pe primele locuri au terminat Andreea Călugăru – 47min:42sec și respectiv Cristian Luțic – 36min:34sec. Toate rezultatele sunt disponibile aici.

Foto: Bogdan Popa / Gerar

De reținut că la această ediție a Gerarului s-au strîns donații de peste 12 mii lei, bani care vor fi oferiți alergătorului Robert Cadar, care este sub tratament pentru o formă rară de cancer.

Făget Winter Tour. Ediția a treia. Două probe de cros: 7km și respectiv 15 km. Exact 405 finișeri. Cîștigători la crosul mai lung au fost Ingrid Mutter – 1h:12min:01sec și respectiv Szabolcs-Istvan Gyorgy – 1h:01min:30sec, iar la crosul de 7km Ibolya Torok – 40min:48sec și Cosmin Cherecheș -36min:35sec. Rezultatele complete se găsesc aici.

SKV Uphill. Prima ediție a unui concurs de alergare montană și ski de tură, organizat în zona Cabanei Postăvaru. Doar 17 participanți în proba de cros, rezultatele fiind de găsit aici.

Să mai spunem că trei alergători români au participat în Grecia la un Festival de Ultramaraton, dar rezultatele lor au fost modeste. Astfel, în proba de 24 de ore Ionel Costinel Navligu a alergat 137km, iar Flavius Ciulică – 126 km. Adriana Anghel a abandonat. Rezultatele din celelalte probe se găsesc aici.

Comments

comments

Previous

Ce îmi mai stimulează performanța?

Next

Știri pe scurt. Naționalele de sală

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also