duminică, iulie 14 2024
Au mai ramas doar cîteva zile de înscrieri la @Sun Challenge Văcărești, prima competiție de alergare pe digul Parcului Natural Văcărești. O alergare de antrenament și volum în natură, în mijlocul orașului.

Înscrierile, care se închid pe 10 septembrie, se pot face pe https://www.sun-plaza.ro/sunchallenge/

Sunt două tipuri de curse – de 10,4 km și de 15,6 km -, participanții ocolind în alergare digul de două, respectiv de trei ori.

Categoriile de concurs la ambele distanțe sunt: grupe de vârstă (masculin-feminin, 18-29 ani, 30-39 ani, 40+ani), respectiv general (masculin-feminin).

Vor fi premiate locurile 1, 2 și 3 de la fiecare cursă și categorie de vârstă, precum și locurile 1, 2, 3, general open, masculin și feminin, atât de la proba de 10,4 km, cât și la cea de 15,6 km.

Informații utile pentru participare:

  • Data: 29 septembrie, ora 8.00
  • Start: Esplanada Nord, Sun Plaza.
  • Nu se fac înscrieri, plăți sau ridicarea kiturilor de participare în ziua evenimentului
  • Plata taxei de înscriere se face prin transfer bancar, în contul Asociației Club Sportiv Adrenallina Media, deschis la UniCredit Bank, RO80BACX0000001448179001, cu mențiunea „TAXĂ CONCURS”.

Competiția de alergare are ca obiectiv să strângă fonduri pentru conservarea țestoasei de apă, specie periclitată. La nivelul României, țestoasa de apă (Emys orbicularis) este plasată în categoria speciilor vulnerabile, fiind în principal afectată de degradarea, distrugerea și fragmentarea habitatelor, la care se adaugă și braconajul. Evenimentul va fi organizat pe digul care înconjoară Parcul Natural Văcărești.

 

Comments

comments

Previous

Alergarea montană intră într-o nouă eră

Next

Raiffeisen Runners. Eduard Muscalu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also