miercuri, februarie 21 2024

Sau despre o rețetă garantată pentru a da jos kilogramele acumulate de Paște!

ForestR
Cel mai recent studiu al cercetătorilor dâmbovițeni arată că efectele meselor copioase de Sărbători pot fi combătute cu ajutorul formulei inedite: apă, pădure și alergare, se arată într-un comunicat de presă.

Astfel, aceștia au demonstrat că 10 kilometri alergați prin pădure sunt suficienți pentru a arde trei felii de cozonac, două pahare de vin și o porție generoasă de friptură, având în plus și un efect miraculos asupra bunei dispoziții.

Ca urmare a acestor descoperiri, Forest Run vine în sprijinul persoanelor care vor să revină la cea mai bună formă înainte de minivacanța la mare de 1 Mai.

A șasea etapă a Forest Run Grand Prix va avea loc duminică, 27 aprilie, în Pădurea Băneasa din București. La fel ca la edițiile precedente, cea mai mare parte a traseului de aproximativ 10 km va fi pe poteci și drumuri forestiere. La această ediție se vor înmâna și trofeele Forest Run Grand Prix, care vor ajunge la concurenții care au acumulat cel mai mare punctaj în urma participării la toate edițiile Forest Run.

Înscrierile se pot face până vineri, 25 aprilie, orele 20:00. Mai multe detalii despre programul evenimentului şi înscrieri se pot găsi pe site-ul competiţiei.

Forest Run Grand Prix este o serie de concursuri de alergare prin pădure, compusă din șase etape. Aceste concursuri sunt organizate în parcurile și pădurile mai puțin explorate de alergători, aflate în împrejurimile Bucureştiului.

Foto: GettyImages.com

Comments

comments

Previous

Despre alergarea simplă și Ziua Pământului

Next

Crosuri pentru copii și părinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also