duminică, iulie 14 2024

Am creat special pentru tine o competiţie de alergare, un eveniment unde să poţi concura de plăcere cu alţi colegi şi cunoscuţi din mediul de afaceri. Te așteptăm la a doua ediție a Crosului Companiilor București pe 21 iunie în Parcul Tineretului.

crosco2

De ce să participi?

  • stabilirea un obiectiv personal (sau de echipă) – parcurgerea unui traseu de aprox. 6km în alergare
  • timp petrecut în afara orelor de serviciu împreună cu colegii
  • oportunitatea de a vă întrece într-un eveniment sportiv cu competiţia din piaţă

Evenimentul va avea loc duminică, 21 iunie în Parcul Tineretului! Înscrie-te la una din probele disponibile – individual sau echipă, și aleargă aprox. 6 kilometri alături de prieteni și colegi: http://crosulcompaniilor.ro/inscrie-te-acum-buc

Crosul Companiilor este o competiţie sportivă şi un eveniment social dedicat exclusiv angajaţilor companiilor. Deoarece este destinat companiilor, crosul are valenţe care ţin de trăsăturile unui angajat model într-o companie: responsabilitate colectivă, spirit de echipă, corectitudine. În plus, Crosul creează o punte de legătură şi de comunicare între participanţi cu interese asemănătoare.

Mai multe detalii despre evenimente pe http://crosulcompaniilor.ro/bucuresti/ si https://www.facebook.com/events/694478677316866/

Crosul Companiilor este un eveniment organizat de către Runners Club în mai multe oraşe din ţară: Cluj-Napoca, Iași, Târgu Mureș, Braşov, Oradea şi Bucureşti.

Despre Runners Club

Runners Club este o asociaţie sportivă care promovează alergarea ca sport de masă prin evenimente sportive de amploare: concursuri de alergare, cross-uri şi maratoane.

Comments

comments

Previous

Șapte la Ultrabalaton

Next

Elisabet Barnes. Doamna nisipurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also