Acest articol trebuie citit doar de cei care doresc să cîștige o înscriere gratuită la Campionatul Sud-Est European de Duatlon de la Buftea. Și, desigur, de cei care nu știu încă despre ce e vorba.


Așadar, competiția are loc pe 22 aprilie.

Trebuie să știi că vei avea de alergat 5km, de biciclit 20km și apoi de alergat din nou, e drept că mai puțin doar 2.5 km.  Crezi că faci față? Te interesează?

Dacă da, atunci poți participa la o tragere la sorți în urma căreia se oferă două înscrieri gratuite la Duatlonul de la Buftea (preferăm să folosim varianta scurtă a numelui concursului). Pentru a fi validat e suficient să răspunzi corect la întrebarea: La a cîta ediție se află Duatlonul de la Buftea?
Vor fi luate în considerare răspunsurile corecte, scrise ca un comment la acest articol sau ca mesaj pe pagina de Facebook a Duatlonului sau Alerg.ro, răspunsuri primite pînă luni 20 martie, ora 12:00. Cîștigătorul va fi desemnat prin sistemul random.org și va fi anunțat a doua zi.

Acum, pentru a-l liniști pe Adrian Mila, care a scris aici că la acest concurs ar veni ”vecinii cu zacuscă, musaca, kebab, giros şamd”, să spunem că toate aceste produse – sau poate altele – se vor găsi doar după ce ai trecut linia de sosire. Așa că trebuie să fii cît mai bun și să tragi tare pentru a mai prinde ceva de mîncare.

Așadar, Campionatul Sud-Est European de Duatlon de la Buftea e treabă serioasă:
# are doar probă sprint, deci e un concurs la intensitate maximă.

# sportivii profesioniști vor concura separat de cei amatori. Sunt cinci categorii de vîrstă, deci șanse mari de afirmare.

# există și probă de ștafetă, premiindu-se separat echipele la feminin, masculin și mixt.

# pot participa și copii, ce au minim vîrsta de 14 ani. Altfel, pentru copii există un cros separat. Detalii aici.

# Înscrierile sunt încă deschise pe www.duathlon.ro. Ca la fiecare ediţie, beneficiază de 50% reducere la plata taxei de participare atât femeile, cât şi persoanele, de orice sex, domiciliate în Buftea.

Comments

comments

Previous post

O lumină şuie, minunată

Next post

Tibi, noul erou!

Alerg.ro

Alerg.ro

6 Comments

 1. Dragos Ciobanu
  martie 16, 2017 at 8:27 am

  Editia a IV-a

 2. Furtuna Catalin
  martie 16, 2017 at 12:30 pm

  Editia a patra.

 3. Roibu Elena
  martie 16, 2017 at 2:10 pm

  A 4-a editie

 4. Daniel G.
  martie 16, 2017 at 11:23 pm

  A 4-a ediție.

 5. Stoica Mihai
  martie 17, 2017 at 2:13 am

  editia nr. 4

 6. Silaghi Alina
  martie 17, 2017 at 9:51 am

  A 4-a editie

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *