Info generalMultimedia Alerg

Căluții pornesc la drum (I)

Pentru al doilea an consecutiv, Raiffeisen va avea o echipă serioasă care va lua startul la Maratonul Internațional București. După patru luni de pregătire, Raiffeisen Runners sunt acum gata de start. Nouă alergători pentru o cursă.

Echipa este formată din:
Cătălina Mitroi, Maria Popovici, Isabella Rotar, Alexandru Totolan, Radu Blejan – în proba de maraton
Mihaela Bericov, Silvana Boian, Adriana Crosman, Cristina Mihalka – în proba de semi-maraton.

Au fost patru luni deloc ușoare, în care căldura, accidentările, programul aglomerat dar și concediile au reprezentat dificultăți în programul de pregătire. Dar au mai fost și patru luni în care Raiffeisen Runners au descoperit ceea ce înseamnă alergarea: o provocare, mai multă disciplină, bucuria efortului și a regăsirii de sine.

În continuare, prima parte a unui film care documentează experiența echipei Raiffeisen Runners de a alerga la Maratonul Internațional București (7 octombrie 2012). Imaginile prezintă doar o parte dintre membrii echipei.

Comments

comments

>
Previous post

Ce se întâmplă dacă vezi căluți...

Next post

Cros Casiopeea la București

Alerg.ro

Alerg.ro

4 Comments

 1. Hadrian
  septembrie 26, 2012 at 8:44 am

  Mult succes calutilor si „jockey-ilor“! Dar calutii de anul trecut, ei ce mai fac? Au ramas in „herghelia“ alergatorilor? Vor intra pe „hipodrom“ si anul acesta?

 2. septembrie 26, 2012 at 11:47 am

  Multumim frumos Hadrian!
  Sper ca si alergatorii din actuala echipa Raiffeisen sa se descurce cel putin tot atit de bine precum cei de anul trecut. Majoritatea „veteranilor” vor alerga anul si acesta la MIB, atit proba de maraton cit si cea de semi-maraton.
  Multa batfa!

 3. septembrie 28, 2012 at 3:19 pm

  Suna tare ciudat „caluti”. Eu cred mai degraba ca sunt niste „razboinici” pregatiti pentru o lupta apriga. Una dintre amintirile placute de la MIB 2011 este intalnirea pe traseu cu duet-ul format de Marian si una dintre fete. Bafta Raiffeisen Runners 2012!

 4. septembrie 30, 2012 at 8:18 am

  „Caluti” e o forma de alint folosita plecand de la simbolul bancii Raiffeisen. Poate ca nu e cel mai potrivit apelativ, insa cu certitudine nu sunt niste „razboinici pregatiti pentru o lupta apriga”. Dimpotriva, alaturi de Gabriel Solomon, am incercat sa le insuflam blandete, dorinta de a se bucura de alergare. Daca imi permiti o parafraza: „Let’s run, not make war”. Spor si tie Simon.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *