luni, iulie 22 2024

Vrei să alergi la Maratonul Atena 2014? Nu trebuie decât să îți povestești o experiență din alergare.

Atena
Ro Club Maraton și Explore Travel te invită să iei parte la concursul „Maratonul meu”, care se desfășoară până pe data de 30 septembrie 2014.

Premiul principal al campaniei este un kit complet de participare la Maratonul Atena 2014, constând în:
–    bilet de avion București – Atena și retur, cu taxe de aeroport incluse.
–    trei nopți de cazare, cu mic dejun, în cameră single la Hotel Novus Atena 4*
–    taxa de înregistrare la cursa de maraton sau la cursa 10 Km Road Race.

Premiul se va acorda prin tragere la sorți, pe data de 3 octombrie 2014, ora 14:00, în cadrul Maratonului Internațional București, la standul Ro Club Maraton din cadrul Expo. Aici puteți citi regulamentul oficial al concursului.

Premii suplimentare:
logo–    Un premiu de popularitate, ce se va acorda articolului cu cel mai mare număr de like-uri și distriburi pe Facebook (acesta sunt afișate pe fiecare pagină de site ce conține articole înscrise in concurs. Premiul constă în plata taxei de înregistrare, pentru o persoană la cursa Azuga Trail Race 2014 (proba este la alegerea castigatorului). Premiul include două nopți de cazare, cu mic dejun, pentru două persoane la Casa Freya 4* în Bușteni (vineri și sâmbătă noaptea, în weekendul cursei Azuga Trail Race).
Câștigătorul va fi stabilit pe 3 octombrie 2014 și anunțat pe www.maraton.info.ro.

Un premiu de celebritate.  Cel mai interesant articol va fi publicat în revista Alerg, numărul care va fi distribuit la Maratonul Internațional București. Selecția și editarea articolului se vor face de către redacția Alerg.

Ce trebuie să faci pentru a intra în concurs?

Trebuie să trimiți un articol pe adresa office@roclubmaraton.ro în care să relatezi experiența alergării unei curse de anduranță (semimaraton, maraton, ultramaraton, triatlon).

Se acceptă un singur articol pentru fiecare participant.

Totodată, trebuie îndeplinite următoarele conditii:
– articolul trebuie să aibă minim 5000 caractere cu spații, să fie scris în Word, fără formatări, cu diacritice, respectând normele gramaticii limbii române.

– articolul trebuie să fie original și să fie însoțit de minim o fotografie, pentru care participantul să dețină un acord de utilizare în mediul online. Fotografia poate fi de la evenimentul descris în articol, sau îl poate reprezenta pe autor, într-un cadru ce are legătură cu anduranța. Nu inserați pozele în documentul Word, ci trimiteți-le separat.

– concursul la care se face referire în articol trebuie să se fi desfășurat în perioada 2012- 2014 și să fie unul oficial (organizat de o entitate juridică, cu regulament, înscriere oficială, clasament)

– participantul trebuie să poată dovedi că a participat la acel concurs (numele său trebuie să figureze în clasament)

– articolul trebuie semnat cu numele real și complet al participantului, nu cu pseudonim

– articolul nu trebuie să conțină cuvinte injurioase, afirmații discriminatorii sau defăimătoare, informații științifice neverificate.

– articolul nu trebuie să mai fi fost publicat în altă parte (site, blog, facebook, reviste etc.)

– pentru a înscrie articolul în concurs, participantul trebuie să completeze formularul de înscriere. Articolele vor fi trimise pe adresa office@roclubmaraton.ro și vor publicate pe www.maraton.info.ro, în ordinea primirii lor, în secțiunea Povești. Autorul cedează astfel drepturile de autor.

Comments

comments

Previous

Știri pe scurt. Punct și de la capăt

Next

Concurs-fulger. Aleargă la Mamaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also