sâmbătă, iunie 15 2024

Tot IT-știi! Gabriel Grigorie a câștigat campania aniversară Isostar și va alerga Maratonul de la Paris.

Paris

La începutul acestei săptămâni au fost desemnați prin tragere la sorți câștigătorii promoției naționale “Aleargă de Paște la Paris cu Isostar”, se arată într-un comunicat de presă.

Gabriel Grigorie, 31 de ani, din București, de profesie specialist IT, a fost desemnat câștigătorul marelui premiu. Alături de un prieten, Gabriel va alerga pentru prima oară un maraton.

“Mi-a plăcut dintotdeauna să alerg, dar am început să iau lucrurile mai în serios acum șase luni. Motivat de mici probleme de sănătate, am început să alerg distanțe scurte, după care am mărit doza. Au urmat apoi înscrierile la competiții și, de fiecare dată, am încercat să îmi depășesc limitele. În 2014 am alergat probe de 10 km și semimaraton, iar pentru anul acesta îmi propusesem să alerg și primul meu maraton, în toamnă, la București.

Gabriel GrigorieMulțumită Isostar acest vis se va împlini mult mai repede decât mă așteptam! În momentul în care am văzut postările Isostar legate de competiție, am început să mă înscriu cu produsele pe care le cumpăram frecvent și pe care, de altfel, le folosesc la fiecare competiție. Am sperat, am participat și am câștigat!”, spune Gabriel Grigorie.

La invitația Isostar, la cursă va lua parte și multipla campioană mondială și dubla medaliată olimpică, dna Valeria Răcilă Van Groeningen, organizatoarea Maratonului și Semimaratonului Internațional București.

Și pentru că Gabriel Grigorie va alerga pentru prima oară un maraton, el va fi ghidat cu sfaturi și va face antrenamente comune cu Andrei Gligor, participant la Marathon de Sables în 2015. În plus, Centrul de testare sportiva și nutriție Superfit, coordonat de dr. Șerban Damian, îi va oferi lui Gabriel o ședință de testare cardiometabolică (metodă științifică pentru evaluarea capacității de efort a sportivilor, în urma căruia se obțin parametrii necesari alcătuirii unui program de antrenament și nutriție personalizat).

Marathon de Paris, aflat anul acesta la a 39-a ediție, este una dintre cele mai longevive competiții de gen, atrăgând, an de an, un număr mare de alergători. În 2015 sunt așteptați la start peste 50.000 de alergători de maraton din întreaga lume.

Comments

comments

Previous

Durerea ca bun antrenament (II)

Next

Naționalele de atletism indoor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also