Info general

Serata alergătorului – ediția 2. Și un cîștigător

Una din condițiile de bază a oricărui alergător de cursă lungă este perseverența. Dacă nu insiști, dacă te lași ușor, nu ai cum să reușești. Așa și noi. Chiar dacă prima ediție a Seratei Alergătorului nu a reprezentat un succes deplin, am zis să mergem înainte. Cu încăpățănare, dar și cu mai multă atenție la detalii. Așa că am decis să mai organizăm o seară de film.

De data aceasta vom prezenta „Run for Your Life„, un documentar de circa 90 de minute, cu sunet în limba engleză, despre unul din „eroii” moderni ai alergări: Fred Lebow. American-evreu la origine-născut în Transilvania, Lebow este cel care a reușit să „inventeze” maratonul de la New York, care în doar cîțiva ani a ajuns de la o cursă pentru prieteni prin Central Park la cea mai importantă competiție de maraton a lumii.

Unele detalii ale Seratei sunt încă în curs de definitivare, așa că am stabilit doar:

Cînd: miercuri 6 aprilie, probabil la ora 19:00

Unde: nu știm încă. Avem mai multe opțiuni, dar o vom alege pe cea mai bună.

De aceea, cei interesați să participe la Serata Alergătorului – 2 sunt rugați să își manifeste interesul de a participa lăsînd un mesaj aici sau pe blogul www.gabrielsolomon.ro. Noi promitem ca pînă luni 4 aprilie, ora 13:13 să vă transmitem detaliile finale despre locul unde ne vom întîlni.

PS – Pentru că tot am pomenit de Gabriel Solomon…. Trebuie să anunț că el este (din nou, da! – n.m) cîștigător al concursului sponsorizat de Nutricult. Prietenii știu că Gabriel este un alergător foarte bun, un ciclist destoinic, comentează de fiecare dată aici, însă în ultima vreme tinde să devină și un soi de Vlad Victor al concursurilor organizate de alerg.ro, unde a luat premiile puse în joc de vreo trei ori pînă acum.  De data aceasta, însă, desemnarea cîștigătorului a fost făcută de reprezentanții Nutricult, așa că „vina” e a lor. Mulțumim, oricum, Nutricult. Mulțumiri speciale și celor 18 participanți la concurs.

Comments

comments

>
Previous post

Peste 210 zile

Next post

Mai sunt...

Alerg.ro

Alerg.ro

12 Comments

 1. Iuliana Niculescu
  martie 28, 2011 at 11:42 am

  Super, eu vin si la editia a doua 🙂

 2. Oana
  martie 28, 2011 at 11:46 am

  A fost blat cu concursul:) Este prea mare rata de castig a lui Gabriel oricat ar fi el de destoinic sau nu:P

 3. Oana
  martie 28, 2011 at 12:25 pm

  Si evident…si eu ma voi prezenta la Serata:d

 4. […] 2 sunt rugați să își manifeste interesul de a participa lăsînd un mesaj aici sau pe blogul http://www.alerg.ro. Noi promitem ca pînă luni 4 aprilie, ora 13:13 să vă transmitem detaliile finale despre locul […]

 5. Sebastian
  martie 28, 2011 at 2:46 pm

  Ma bucur ca a castigat Gabi!
  Eu raman pe Sponser 😀

 6. Gabriel
  martie 28, 2011 at 11:10 pm

  @Oana
  Ai dreptate a fost blat:) Rezultatele trebuiau validate de o comisie de 3 notari care sa fi alergat fiecare cel putin 3 maratoane in ultimii 3 ani:)

 7. martie 29, 2011 at 1:32 am

  Felicitari Gabi !!
  Confirm si eu participarea la serata.

 8. laura
  martie 29, 2011 at 7:53 am

  vin si eu

 9. Sergiu
  martie 29, 2011 at 1:21 pm

  Vin si eu.
  Oana, nu fii invidioasa, hai mai bine sa ridicam niste halbere la serata, sa ne inecam amarul. (oare n-ar fi bine ca Sponser sa scoata o bere nealcoolica, cafeinizata, si cu vitargo-ul lor, pentru asemenea serate sportive?)

  Asta e, nu toata lumea se naste castigator de meserie, dar trebuie recunoscut ca titlul lui Gabi a fost unul din putinele care aveau legatura cu imaginea.

 10. martie 29, 2011 at 1:30 pm

  Felicitari Gabi!

  Din pacate nu pot ajunge la serata de data asta! Have fun!! : )

 11. martie 30, 2011 at 4:59 am

  Multumesc pentru aprecieri. Ne vedem la serata.

  Invit contestatarii la serata pentru testul anti-doping ;))

 12. danielp
  martie 30, 2011 at 1:42 pm

  da, vreau si eu sa vin. multumesc

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *