Info general

Știri pe scurt

Toamnă, vremea e încă bună, așa că se aleargă de zor…

Azuga

AZUGA
Aproape 350 de alergători au luat startul pe 19 octombrie la a doua ediție a Azuga Trail Race, competiție ce a inclus două probe de alergare: 27km (cu diferență de nivel pozitivă de 1600m) și 9km (+600m). Cursa lungă a fost dominată de către sportivi cu experiență, la masculin câștigând Gyorgy Szabolcs (Sponser-La Sportiva) cu 2h:21min:51sec, iar la feminin Denisa Ionela Dragomir (Azu Greii) – 2h:48min:19sec. Szabolcs a realizat un nou record al competiției. Emanuel Trandafir a terminat primul la cursa scurtă. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

CLUJ
Prima ediție a crosului Făget s-a bucurat de prezența a aproape 200 de alergători, care au luat startul în două probe: semimaraton – circa 22 km (116 participanți)  și cros 9 km(78 participanți). Și aici participarea a fost una de calitate, respectiv cam cei mai buni alergători din Ardeal. La semimaraton cei mai buni au fost Artur Miklos (1h:27min:13sec) și respectiv Ioana Mica (1h:48min:21sec). La cros primii au terminat Adrian Dohotaru (40min:37sec) și Torok Ibolya (49min:00sec). Clasamentul final poate fi consultat aici.

SULINA
Maratonul Sulina rămâne o competiție marca ”Ilie Roșu”: puțini participanți, mult entuziasm însă. La startul acestei de-a doua ediții s-au strâns doar 29 de participanți (9 – maraton, 9 – semimaraton, 3 – cursa de 15 km, restul la cursa populară) plus o ștafetă de 42 de copii (fiecare a parcurs câte un kilometru). Vasile Tilibașa și Mariana Bazavan sunt câștigătorii probei de maraton. Mai multe informații aici.

Tot în acest week-end a avut loc Crosul Click (la București) și o cursă de obstacole, la Tg. Mureș.

Foto: facebook.com/pages/Azuga-Trail-Race

Comments

comments

>
Previous post

Un atlet al spectacolului

Next post

Mi-am găsit pe cineva în Secuime…

Alerg.ro

Alerg.ro

1 Comment

  1. S
    octombrie 21, 2013 at 7:06 am

    21 de participanți (9 – maraton, 9 – semimaraton, 3 – cursa de 15 km) la o competitie de alergare aflata la a doua editie. Daca ma gandesc si la Dracula maraton (organizat in cele din urma in parcul IOR) la care s-au adunat cel mult 50 de oameni, spectacolul devine dezolant si trist! Imparatul este cam golas…

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *