vineri, iulie 19 2024

Pentru al doilea an consecutiv, Raiffeisen va avea o echipă serioasă care va lua startul la Maratonul Internațional București. După patru luni de pregătire, Raiffeisen Runners sunt acum gata de start. Nouă alergători pentru o cursă.

Echipa este formată din:
Cătălina Mitroi, Maria Popovici, Isabella Rotar, Alexandru Totolan, Radu Blejan – în proba de maraton
Mihaela Bericov, Silvana Boian, Adriana Crosman, Cristina Mihalka – în proba de semi-maraton.

Au fost patru luni deloc ușoare, în care căldura, accidentările, programul aglomerat dar și concediile au reprezentat dificultăți în programul de pregătire. Dar au mai fost și patru luni în care Raiffeisen Runners au descoperit ceea ce înseamnă alergarea: o provocare, mai multă disciplină, bucuria efortului și a regăsirii de sine.

În continuare, partea a doua a unui film care documentează experiența echipei Raiffeisen Runners de a alerga la Maratonul Internațional București (7 octombrie 2012). Imaginile prezintă doar o parte dintre membrii echipei.

Comments

comments

Previous

Cros Casiopeea la București

Next

”Nebunii” ies la rampă

2 comments

  1. poate participa oricine la aceasta actiune? sunt din constanta si am alergat cateva semimaratoane, si de ce nu, as intra in acest program ptr. un maraton

  2. Proiectul „Primul Maraton – Raiffeisen Runners” a fost gandit numai pentru angajatii bancii Raiffeisen. Insa m-as bucura sa va alaturati grupului de alergatori care o sa participe la semi-maratonul din 7 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also