sâmbătă, iulie 13 2024

Inaugurăm o nouă rubrică la Alerg.ro. O rubrică în care aveți posibilitatea să aflați (cel puțin) o parte din ”secretele alergării” direct de la profesioniști, în cazul de față băieții de la Team Run.

TeamRun

Dar mai întâi să facem prezentările. Team Run este o echipă de tineri, dar foarte experimentați alergători, care și-au propus să împărtășească din experiența lor și să ofere doritorilor consultanță, programe de pregătire și de antrenament.

Echipa este formată din Marius Ionescu, cel mai bun maratonist român al momentului și din doi cunoscuți alergători de trail și șosea, Radu Milea și respectiv Mihai Șerban. Ei cred că alergarea, deși este un sport individual, se bazează pe o legătura puternică stabilită între sportiv și antrenor.  În plus, performanța sportivă, mai spun ei, se obține mai rapid dacă toate „rotițele” acestui binom funcționează cât mai eficient.

Team Run nu oferă soluții miraculoase, nu promite să crească performanța cu multe-multe procente, nu scoate campioni pe bandă rulantă. Team Run crede însă că o pregătire serioasă, minuțioasă, un program de antrenament adaptat posibilităților reale, seriozitatea și munca stăruitoare sunt singurele soluții care pot aduce rezultate în sport, în alergare, inclusiv la nivelul amatorilor.

Acum, Team Run dorește să vă împărtășească din experiența lor, să vă îndemne la un dialog benefic performanței.

Rubrica ”Team Run Știe” se va baza așadar pe un dialog în care orice pasionat de alergare poate adresa o întrebare (cât mai clară, cât mai concisă, referitoare: la antrenament, planificarea unei curse, fiziologie și psihologie sportivă, recuperare etc, cam orice are legătură cu alergarea), urmând apoi ca băieții de la ”Team Run” să vă ofere un răspuns util, edificator.

Întrebările (câte una pentru fiecare cititor) se pot adresa ca un comentariu la acest text, până duminică 15 noiembrie, ora 12:30. Răspunsurile vor fi făcute publice pe Alerg.ro pe 17 noiembrie. Ulterior, rubrica – sub forma acestui dialog – va continua periodic.

Pentru a exemplifica, Alerg.ro adresează o primă întrebare, foarte simplă: ”Ce timp își propune Marius Ionescu să obțină la JO de la Rio?”.

Să vină întrebările…

PS – Alerg.ro vă pregătește și alte noutăți. Țineți aproape.

Comments

comments

Previous

Toamna reducerilor la Sportguru (P)

Next

Abonament 2016, revista ALERG

2 comments

  1. Stimata „Team Run”,
    rog mult a-mi identifica daca exista posibilitatea a anula efectul de oboseala determinat de cresterea cantitativa marita a cortizolului in urma efortului de anduranta ? …
    Multumesc Mult !

  2. Salut Team Run, intrebarea mea este urmatoare:
    Locuind in Bucuresti ( sau in orice alt oras de ses ) cum ar trebui abordata pregatirea specifica, pentru un prim maraton montan ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also