vineri, decembrie 2 2022

Aproape 4000 de alergători. Cam acesta este numărul celor care au alergat în acest sfârșit de săptămână în București, Brașov și Târgu Mureș.

colornou

Sâmbătă 26 aprilie

Cernica Spring Trail Race. Prima ediție. Competiție desfășurată în pădurea Cernica de lângă București. Cinci curse: maraton (circa 42km), semimaraton, cros 10km, Family Race – 5 km și o cursă de 500 de metri pentru copii. Circa 160 de participanți. Proba de maraton a fost câștigată de către Florin Szomyu și, respectiv, Ionela Muscalu. Rezultatele oficiale vor fi afișate pe site-ul oficial.

Brașov Marathon. A treia ediție a acestui concurs care are trei probe: maraton (circa 40 km), semimaraton și cros. Au fost 342 de finișeri, distribuiți astfel: 71-maraton (67m/4f), 197 – semimaraton (106/31) și 71 – cros (41/33). Câștigători: Andrei Gabriel Preda și și Raluca Bogdana Răducanu – maraton, Adrian Bostan și Paula Dogaru – semimaraton, Cătălin Atănăsoaei și Mădălina Papară – cros. Rezultatele complete sunt disponibile aici.

Campionii Sănătății. A șasea ediție a unui popular cros pentru copii și părinți. Participare numeroasă, ca de obicei, și o atmosferă specială (vezi imagini mai jos). Lista câștigătorilor a fost publicată aici.

The ColorRun. Acest format de cursă de alergare-divertisment a venit în premieră și în România. Neoficial, au fost vreo 3000 de persoane care au parcurs în alergare circa 5 km în parcul Tineretului din București. Concursul nu a fost unul competitiv, participanții fiind încurajați să alerge, dar mai ales să se bucure. Numeroase imagini pe pagina de Facebook a evenimentului.

Duminică 27 aprilie

Forest Run. Ultima etapă, a șasea, a acestui concurs de alergare desfășurat în premieră în România. S-a alergat pe distanța de 10 km, în pădurea Băneasa, de lângă București. 139 de participanți. Câștigători: Emanuel Trandafir și, respective, Florentina Buga. Tot cei doi au fost primii și în clasamentul general, realizat după acumularea celui mai mare punctaj de-a lungul celor șase etape. Clasamentul general a avut și categoria 40+ ani, unde cei mai buni au fost Vlad Victor și Daniela Petrescu. Mai multe detalii aici.

Memorialul Szasz Albert. A zecea ediție a unui cros pe platoul Cornești, de lângă Târgu Mureș. 85 de participanți, dintre care numeroși copii. Rezultatele sunt disponibile aici.

Imagini de la crosul Campionii Sănătății

Foto: Featherphoto.blogspot.ro

Comments

comments

Previous

Probleme în atletismul de performanță

Next

Din nou la maraton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also