miercuri, aprilie 17 2024

Weekend-ul viitor ia startul la Uricani, zona Câmpușel primul semi-maraton nocturn desfășurat pe traseu montan din România: Iorgovanu Night Run. Și pentru că nu vor să le scape niciun detaliu, membrii Clubului Alpin Valea Jiului, organizatorii acestei competiții, au pus la punct un program strict pentru ultimele pregătiri ale evenimentului, se arată într-un comunicat de presă. Iată câteva dintre activitățile pe care le vor întreprinde aceștia:



luni 13 august
– tură de recunoaștere cu membrii din staff și Salvamont Uricani pentru repartizarea echipelor responsabile la punctele de control;
– pregătirea și testarea sistemului audio/generator pentru eveniment;
– pregătirea corturilor de campanie, mese și restul cazarmamentului;
– pregătirea recipientelor pentru colectarea selectivă a gunoaielor rezultate în urma evenimentului, împreună cu partenerii de la SC Recycling Complex SRL.

joi 16 august
– tură de noapte cu resposabilii punctelor de control și Salvamont pentru marcarea finală a traseului.

vineri 17 august
– urcarea și amplasarea bazei Iorgovanu Night Run la Câmpușel.

Pe 18 august poți afla în mod direct cât de bine le ai cu alergarea, în cadrul unei competiții cu multă adrenalină: Iorgovanu Night Run.

Partenerii evenimentului: Primăria orașului Uricani, SC Euroelectric SRL, Pensiunea Retezat, Isostar, Complex Cheile Buții, Rincris Inc S.R.L, Biofarm.

Comments

comments

Previous

"Pe aici nu se trece". Un maraton aparte

Next

Maratonul încheie regalul atletic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also