luni, iulie 22 2024

După ce nu cu mult timp în urmă am avut un weekend plin, se mai anunță încă unul. Ce competiții sunt gata să ne încălzească picioarele și sufletele?

Later edit – La cursele menționate mai sus se pot adăuga: joi 23 mai – Crosul Aromânilor (ora 9, parcul Herăstrău), vineri 24 mai – Crosul de Noapte (Parcul Central, Cluj), sâmbătă 25 mai – Crosul Fair-Play-CS Locomotiva (stadionul Tineretului), 25-26 mai – Campionatele Municipale Masters de Pistă (stadionul Tineretului, București).

Cum deja m-am hotărât să particip la Fugi cu Donath, prima competiție cu obstacole, sau cel puțin prima pentru mine, mi-am zis că n-ar fi rău să dau o raită și pe la Băile Felix. Sau mai bine zis o alergare.

Băile Felix Trail Race

Dacă aveți și voi chef de o alergare prin pădure încă mai aveți timp să vă înscrieți online. Și aveți și de unde alege: 20, 10 sau 5km sau ștafetă de 20km în 2 sau 4. Traseul este format dintr-un circuit de 5km, cu o diferență de nivel de 38m, 2 puncte de vitalizare, exclusiv pe poteci, prin pădurea Băile Felix. Iar dacă cumva sunteți cu cei mici și ei pot să alerge 1 km în cursa copiilor.

Ambele competiții sunt la prima ediție și sincer sunt nerăbdător să le alerg pe amândouă.

Voi pe unde alergați în acest weekend?

Comments

comments

Previous

Fără Asfalt. Mai e puțin

Next

Se aleargă și pe verticală

4 comments

  1. Cine vrea sa faca tripla sau o dubla mai lejera…poate participa Vineri, 24 mai si la Crosul de Noapte in Parcul Central din Cluj-Napoca.

  2. Multumim Simon pentru informatie. Am adaugat acum si restul competitiilor stiute din urmatoarele zile.

  3. Mai este și antrenament pentru Crosul Pădurii, condus de Andrei Roșu, căpitanul Teilor, vineri 24 mai 2013, ora 6:25 dimineața(!), în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle ca punct de întâlnire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also