duminică, mai 19 2024

Iana Antonov are 27 de ani și s-a născut în Republica Moldova. A făcut liceul și facultatea în România, a practicat ceva volei în adolescență, dar niciodată nu a făcut sport de performanță. Lucrează la Raiffeisen Bank, în București. Acum patru luni a decis să alerge un maraton. Fără să știe foarte bine nici despre ce e vorba, nici ce o așteaptă.

Lucian Cristian are 25 de ani și, tot în cadrul băncii Raiffeisen, deține una din funcțiile acelea cu un nume complicat, lucrând la Quality Data Integration and Analysis Department. Nu îi place deloc să alerge pe distanțe lungi, nu a făcut nici sport de performanță.

În schimb, Mihaela Nanu, 29 ani, are un trecut sportiv. A jucat handbal timp de un deceniu, cochetând chiar cu lotul național. Pînă de curând spunea că îi plac doar sporturile de echipă, cele în care simți că lupți alături de cineva. Nici măcar când juca handbal nu îi plăcea să facă probele de rezistență.

Acum Mihaela, alături ce ceilalți doi colegi ai săi din Raiffeisen Bank, a decis să vadă dacă poate face un lucru inedit: să alerge un maraton…

Astăzi, prima parte a unui film care documentează experiența echipei Raiffeisen Runners de a alerga la Maratonul Internațional București (9 octombrie 2011).

Comments

comments

Previous

Maraton Piatra Craiului. Rezultatele

Next

Photo-Marathon.ro (P)

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also